Oppdag hvor enkelt det kan være

Våre systemer for bemanningsplanlegging, timeregistrering og HR-støtte har lenge vært kjent for å være kraftfulle og brukervennlige hjelpemidler i mange ulike virksomheter.

Flex HRM! Ett system for hele bedriften.

Bedrifter samordner i stadig større grad HR-arbeidet på tvers av landegrenser i Norden. Mye er likt, samtidig som forskjellene kan være store med tanke på lover og regler. Flex HRM fungerer på tvers av land og knytter selskaper sammen i et brukervennlig og fleksibelt HRM-system.
Flex HRM består av ulike moduler som er sømløst integrert med hverandre, og kan derfor tilpasses din bedrifts unike behov. Flex HRM forenkler og effektiviserer din hverdag!

Les mer

Karrieremuligheter

Er du interessert i et stimulerende og variert arbeid i en bedrift som vokser? Vil du arbeide sammen med bransjens beste og hyggeligste kolleger? Da har du kommet til riktig sted!

Les mer

Om oss

Flex Applications er et nordisk konsern med nærmere hundre ansatte. Konsernet ble grunnlagt i 1990 og består idag av virksomheter i Norge og Sverige. I Norge ble Flex Application International AS etablert som datterselskap i 2013, av Veronica Tjomsland. Det norske selskapet ble opprettet for å styrke relasjonen med norske kunder med spesialiserte produkter basert på norske bedrifters behov. Flex Applications levererer ett fremtidsrettet, brukervennlig, nordisk HR-system som dekker behovene til både små og store bedrifter.

Les mer

592480 0 Flex-brukere
7228 0 Bedrifter
44 0 Regnskapsbyråer
KONTAKT