Er du lei av administrasjon? Her er systemet som eliminerer dine tidstyver

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Er du lei av administrasjon? Her er systemet som eliminerer dine tidstyver</span>

Hvis bemanning og stadig mas og påminnelser om timeregistrering er hverdag i din bedrift, bør du lese videre.

Mange bedrifter sliter med administrasjonskostnader som er ute av kontroll - for å ikke glemme all energi som legges ned på planlegging av arbeidsskjemaer og timeregistrering. ”Når det ikke fungerer, når det går langsomt og man blir sittende å vente. Da er det lett å la være å skrive ned tiden, og tenke at man skal gjøre det senere. Når det vel er på tide har de glemt hva de skulle skrive”, sier Viktor Blomroos, signalteknikker på Strukton Rail, som er ansvarlig for vedlikehold på Roslagsbanen.

En helt ny opplevelse

Nylig fikk han prøve Flex Applications brukervennlige app, som samler all personaladministrasjon i et oversiktlig og helt nettbasert system. I appen kan man med noen få trykk fylle ut reiseregninger, registrere utlegg eller søke om ferie - og siden hele systemet er i skyen, er alt tilgjengelig hele tiden, via mobil, pc/mac eller nettbrett. ”Vi trenger ikke lenger å gå innom kontoret for å skrive på pc-en lengre. Man kan gjøre det i telefonen ute på jobb eller i garderoben, ute på tjenestereise eller Kurs. Man slipper å gå til pc-en og logge inn. De er et tips, bruk mobil appen så mye som mulig”, sier han.

Slutt på mas og påminnelser

Når det blir enklere for brukerne så slipper lederne å legge tid og energi på unødvendige påminnelser og mas. ”Da blir det mindre stress og angst i slutten av hver måned. Dette er et verktøy for å hjelpe våre kjære kollegaer på kontoret. Når de får den hjelpen resulterer dette i at de får mer tid og energi til andre viktige saker, som å se og prate med våre medarbeidere”, Lukas Lysbeck, Work Manager på Roslagsbanen.

6 gode grunner for å ta i bruk Flex HRM

  1. Finnes i skyen - Programmet er skybasert og du har derfor alltid tilgang via pc/Mac, nettbrett eller mobil.

  2. Gir deg full kontroll – Ved å samle all personaladministrasjon på et sted får du raskt og enkelt oversikt over informasjonen.

  3. Brukervennlighet –I et grensesnitt som både er attraktivt og lettarbeidet blir alt fra timeregistrering og registrering av reiseregninger til godkjenning, attestering og utbetaling av lønn.

  4. Store muligheter til oppfølging – Et stort utvalg av rapporter finnes tilgjengelig og det blir stadig lagt til flere muligheter for å følge opp og for å se statistikk på bedriftens personal.

  5. Skalerbart – Fleksibiliteten gjør at Flex HRM enkelt kan vokse sammen med bedriften og passer derfor både for små bedrifter og store konsern.

  6. Du slipper det tekniske – Du slipper å tenke på oppdateringer, tekniske krav og sikkerhetskopiering. Gjør det du kan best, så fikser Flex resten.

Relaterte innlegg