Flex HRM
- Ditt personalsystem i skyen

Flex HRM er en fremtidsrettet programvare tilpasset behovet til nordiske bedrifter.

I Flex HRM inngår bemanningsplanlegging, timeregistrering, prosjektrapportering, reiseregning, fakturering og HR-støtte. Systemet er oppbygd som ulike delsystemer som naturligvis også kan brukes hver for seg og deretter kompletteres i takt med at bedriften vokser.

Brosjyre

Hva er et personalsystem?

Et personalsystem er et dataprogram som har til hensikt å optimalisere arbeidet for bedriftens ansatte. I en bedrift er det mye informasjon som angår de ansatte. Ofte er denne informasjonen utspredd, både som manuelle rutiner og i forskjellige dataprogrammer for ulike funksjoner.

Et personalsystem samler denne informasjonen, strukturerer og synkroniserer, og sørger for at informasjonen er tilgjengelig for aktuelle personer. Sjefen kan for eksempel få oversikt over hvor mye overtid som blir arbeidet, medarbeiderne kan få oversikt over lønnsopplysninger som feriedager og overtidsbetaling, avdelingslederen kan få beskjed hvis et arbeidsskift er underbemannet, faktureringsavdelingen kan skrive ut faktureringsgrunnlag basert på både reiseregninger og timelister. Listen er lang på viktig informasjon som kan automatiseres.

Hvorfor bruke Flex HRM?

Webbasert

Valgfrihet. Du har alltid tilgang til programmet, via PC, nettbrett eller smartphone. Det eneste du trenger er internettoppkobling.

Full kontroll

Tilpasset visning og rapporter hjelper deg å få full kontroll og overblikk over virksomheten. Ved å ha all informasjon angående personaladministrasjonen samlet på et sted kan du raskt og enkelt få den informasjonen du ønsker.

Lett å bruke

Med et grensesnitt som er attraktivt og lett å bruke får administratører ett bedre styringsverktøy og medarbeidere en enklere arbeidshvardag, vilket sparer tid og penger for din bedrift.

Rapporter og statistikk

Et stort utvalg av rapporter finnes tilgjengelig og vi legger stadig til flere muligheter for å følge opp og se statistikk for ditt personal.

Skalerbart

Flex HRM passer for alle bedriftstørrelser. Takket være at systemet er så kraftfullt og fleksibelt kan det vokse med bedriften når kravene økes og behovene forandres.

Vi ordner det tekniske

Slipp tanker på oppdateringer, tekniske krav og sikkerhetskopiering. Gjør det du er best på, så ordner vi resten.

Trenger du å integrere ditt system med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Noen av våre fornøyde kunder

KONTAKT