Flex HRM Mobile

Hvor som helst og når som helst! Med Flex HRM Mobile får alle ansatte full kontroll på sin arbeidstid, sine timelister, reiseregninger og kollegaenes kontaktinformasjon via sin smartphone. Flex HRM Mobile gir deg muligheten til å ha hele kontoret i lomma!

 

Hele kontoret i lomma

Er du mye på farten? Med Flex HRM Mobile kan du utføre ditt arbeid uansett hvor du måtte befinne deg. Du og dine kollegaer får dermed en enklere hverdag med full kontroll over arbeidstiden og mulighet til å registrere arbeidstid og reiseregninger uansett geografisk plass. Du som sjef kan raskt og enkelt attestere timelister, fraværssøknader, reiseregninger og bemanne personal til vakter de ansatte selv har mulighet til å ønske, alt direkte i mobilen.

Timeregistrering i mobilen

Flex HRM Mobile gir deg alltid tilgang til oppdaterte timelister. Registreringsbilde er tilpasset måten brukeren registrerer timer i Flex HRM og funksjonalitet for å registrere klokkeslett/timer, pauser, fravær og kommentarer er også ivaretatt. Arbeidstimene kan også fordeles på aktive prosjekter, kunder, oppgaver eller artikler og kostnadene kan markeras før fakturering. Konsulenter, håndverkere eller andre ansatte som er mye på farten kan nå registrere timene i mobilappen løpende så fort arbeidet er gjort og får dermed en mer effektiv arbeidshverdag.

Full oversikt over dine arbeidstider

Alltid tillgång till ett detaljert arbeidsskjema og full oversikt over registrerede timer per dag og for perioden.
Dette sikrer at medarbeiderne har kontroll på registrerede timer og får en god oversikt over for eksempel ferie, egenmeldinger, overtid, fleksisaldo og avspaseringsdager.
Oversikten gjør det enkelt for de ansatte å se om man glemt å registreret noe.

Eksakt arbeidstid med stempling

Stemple via mobilen og få en raskere og mer nøyaktig timeregistrering. Det er mulig å styre hvilke ansatte som skal kunne stemple og hvor man har mulighet til å stemple inn og ut fra. I regelverket for stemplinger finnes det også mulighet til blant annet å styre hvor tidlig eller sent det skal være mulig å stemple inn eller ut.

Søk om fravær i mobilen

Søk om ferie eller annet fravær direkte fra Flex HRM mobile. Blir du syk og ligger hjemme kan du enkelt registrere fraværet med mobilappen. I Flex HRM mobile får du også en god oversikt over tidligere godkjente og søkte fravær.

Ønske ledige vakter

I Flex HRM mobile kan medarbeiderne få en oversikt over ledige vakter og via mobilen kan de levere ønsker om å få arbeide visse vakter.

Komplett reiseregning

Registrer hele din reiseregning i Flex HRM Mobile. Du kan som i Flex HRM Travel registrere en komplett reiseregning i din smartphone eller med nettbrett. I kjøreboken er det en smart funksjon som hjelper deg med å hente frem aktuell lokalisasjon ved hjelp av stedtjenester når du registrerer din lokalisasjon. Du kan selvsagt også legge inn utlegg og representasjonsutgifter, granske og attestere reiseregninger i tillegg til avstemming av kredittkort transaksjoner.

GPS basert reiserute

I Flex HRM Mobile kan du registrere din reiserute ved hjelp av GPS funksjonen og deretter ha mulighet til å se på kartet hvor du har vært og hvilke stopp du har gjort.
Når du har nådd din destinasjon og stoppet GPS funksjonen har du mulighet til å legge til informasjon om din reise. Med denne funksjonen slipper du å holde orden på hvor langt du har kjørt, det regner programmet ut for deg!

Skanne dine kviteringer med mobilen

I Flex HRM Mobile kan du til og med håndtere elektroniske vedlegg, eks kvitteringer fra restaurantbesøk, parkering- og billetter. Du skanner kvitteringen ved hjelp av fotofunksjonen direkte i appen og kvitteringen blir deretter automatisk vedlagt din reiseregning. Det kan ikke bli enklere!

Perfekt for ledere

Fra mobilen kan ledere enkelt godkjenne timelister og fraværssøknader uavhengig av tid og sted. Dager som er kontrollert i timelisten vil deretter bli lukket. Som leder får du også en oversikt over hvilke ansatte som ønsker å arbeide på ledige vakter og hva bemanningsbehovet er på respektive vakt. Det gjør det enkelt å se hvilke ansatte som er tilgjenglige og de ledige vaktene kan dermed raskt bemannes.

Tilgjenglighet og kommunikasjon

I Flex HRM mobile kan du se hvem av dine kollegaer som er på arbeid, er syke, har ferie eller annen type av fravær. Du har også tillgang til en komplett kontaktliste og kan enkelt kommunisere med de andre ansatte ved å trykke på noen av kontaktsymbolene på medarbeiderne.

Trenger du å integrere ditt system med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Virker vår løsning bra?

Ja, vi er faktisk ganske stolte over våre produkter. Kontakt gjerne en av våre selgere for å få mer informasjon.

Kontakt
KONTAKT