Flex HRM Travel

Med Flex HRM Travel får du full kontroll på dine reiser, med minimalt manuelt arbeid! Den ansatte registrerer sin reise og sine utlegg i det brukervennlige grensesnittet, programmet regner automatisk ut refusjon og kostgodtgjørelse. Ledere attesterer og utbetaling blir fullført via lønn. Du kan også overlate til programmet å måle din reiserute, slik at du ikke trenger å tenke på distanse og eventuelle stopp langs veien. Til tross for alle finesser er Flex HRM Travel et reiseregningssystem som er veldig lett å bruke. Flex HRM Travel er en del av Flex HRM – vår komplette løsning for personaladministrasjon. Du kan velge en del eller flere! Er det noe for din bedrift? Kontakt oss så forteller vi gjerne mer!

Registrer din reiseregning slik det passer for deg

Registrer dine reiseregninger via PC, nettbrett eller smartphone. Siden systemet er helt webbasert kan du registrere din reiseregning uansett hvor du måtte befinne deg.

GPS basert reiserute

I Flex HRM Travel kan du registrere din reiserute ved hjelp av GPS funksjonen og deretter ha mulighet til å se på kartet hvor du har vært og hvilke stopp du har gjort.
Når du har nådd din destinasjon og stoppet GPS funksjonen har du mulighet til å legge til informasjon om din reise. Med denne funksjonen slipper du å holde orden på hvor langt du har kjørt, det regner Flex HRM Travel ut for deg!

Alltid oppdatert kjørebok

Med satellitt posisjonering som ekstra støtte oppdateres enkelt din kjørebok. Systemet sporer automatisk reisen og summerer strekningen du har kjørt når reisen er avsluttet.

Fleksibel kontering

Reiser og utlegg kan selvsagt fordeles på forskjellige konteringer, eks. avdeling, prosjekt og kunde. Du kan enkelt følge opp disse og ta frem faktureringsgrunnlag til dine kunder og ettersystemer.

Fakturer alt i prosjektet samtidig

I Flex summeres samtlige lønnsarts transaksjoner som er generert fra en spesifikk reise, kilometer godtgjørelse, utlegg eller representasjon. Derfor kan du enkelt fakturere alt som er inkludert i et prosjekt ved et og samme tilfelle.

Ferie i kombinasjon med tjenestereise

Vil du ta noen dagers ferie i kombinasjon med en tjenestereise? Selvsagt håndterer HRM Travel dette, uansett hvis du velger å ta ferie i begynnelsen, slutten eller midt i tjenestereisen.

Registrere i landets valuta

La HRM Travel gjøre jobben. Systemet konverterer automatisk til norske kroner med aktuell kurs.

Håndtering av kredittkort

Utlegg på reisen som du betaler med kort kan du enkelt inkludere i reiseregningen. Hvis du har et kort som du også bruker til private kjøp er det bare å markere hvilke kjøp som er private kjøp og hvilke du skal ha refusjon for. Siden håndterer programmet resten! Foreløpig håndterer Flex HRM Travel kort fra Danske Bank, Eurocard og First Card.

Smarte løsninger for utleggskoder

Når en kredittkorttransaksjon lastes ned til reiseregningen, vil systemet ved hjelp av informasjon oppgitt på transaksjonen, se hvilken utleggskode som skal kobles til transaksjonen.

Digitale kvitteringer

I Flex HRM Travel kan du håndtere elektroniske vedlegg, eks. kvitteringer fra restaurantbesøk, parkering og billetter. Når du ved hjelp av fotofunksjonen i Flex Mobile tar et bilde, skannes samtidig kvitteringen og blir deretter automatisk vedlagt din reiseregning. Det kan ikke bli enklere!

Automatisk beregning

Flex HRM Travel utfører beregning av kostgodtgjørelse, utlegg, fradrag og representasjon. Dette gjør håndteringen av reiseregninger både raskere og sikrere.

Velg språk selv

Akkurat som i de andre modulene i Flex HRM, kan du velge hvilket språk som passer deg, eller din bedrift best.

Påminnelser og hurtigkommunikasjon

Programmet gir brukeren påminnelser om når ferdigmarkering, godkjenning og attestering må bli gjort. Det finnes også en meldingsfunksjon for å sende hurtigmeldinger til ansatte.

Få en oversikt over bedriftens tjenestereiser

Med statistikk funksjonen i Flex HRM har du et perfekt verktøy for å ta frem bedriftens statistikk.

Du kan følge opp bedriftens kostnader for tjenestereiser og utlegg. Kartlegge hvordan bedriftens belegningsgrad forandres i løpet av året og følge reisekostnader per prosjekt.

Med oversiktlige søyle-, linje- og sektordiagrammer kan du visualisere bedriftens sifrer. Du kan også enkelt publisere statistikken på startsiden, slik at den blir synlig for ledere og andre brukere av systemet. Tilgjengeligheten kan styres slik at de ulike rollene i organisasjonen får tilgang til eksakt den informasjonen de har behov for. Bruksområdene er mange.

Trenger du å integrere ditt system med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Virker vår løsning bra?

Ja, vi er faktisk ganske stolte over våre produkter. Kontakt gjerne en av våre selgere for å få mer informasjon.

Kontakt
KONTAKT