Vil du være med på laget?

Bli en av oss

Er du interessert i et stimulerende og variert arbeid i et voksende selskap? Vil du jobbe sammen med bransjens beste og hyggeligste kolleger? Da har du kommet til riktig sted! Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med kompetente personer som kan komplettere våre behov for ytterligere kompetanse. Send oss gjerne en åpen søknad. Forklar hvilket område/type stilling du er interessert i, eks. HR-konsulent, Data og Systemutvikler eller Kundesupport.

Ledige stillinger

Flex Applications søker stadig nye sultne ansatte innenfor blant annet systemutvikling (software engineering), kundesupport, salg og prosjektledelse slik at vi kan fortsette og utvikle en tilpasset og integrert løsning. Selv om vi for øyeblikket kanskje ikke har ledige stillinger innenfor ditt fagfelt anbefaler vi deg til å sende en åpen søknad. Forklar hvilket område/type stilling du er interessert i, eks. Salg, HR-konsulent, Data og Systemutvikling eller Kundesupport.

Jobbe på Flex

En interessant og utviklende jobb

På Flex har vi varierende og stimulerende arbeidsoppgaver. Hver del er like viktig i vår anstrengelse etter å levere de beste løsningene for våre kunder og bidra til en smartere og mer effektiv personaladministrasjon.

Karrieremuligheter

Vi er en organisasjon i vekst og vi er alltid på utkikk etter nye ansatte som vil være med på laget. Etter hvert som bedriften vokser skapes det flere roller, og flere ansvarsområder blir synliggjort. Siden vi er en kunnskapsbedrift satser vi på kontinuerlig på kompetanseutvikling av våre ansatte med forskjellige kurs og utdanninger.

Sentrale kontor

Alle konsernets kontorer ligger sentralt, i pene lokaler, med gode muligheter for å ta seg dit med kollektivtrafikk og med stort et tilbud av lunsj-restauranter rett rundt hjørnet.

Fordeler

Vi vil at våre ansatte tar vare på helsen sin og vi vet at bedriften tjener på at du har det bra. Vi er fleksible i tilretteleggingen for at du skal få en best mulig arbeidsdag. Flex er opptatt av at ansatte skal ha det bra!

Kort vei fra idé til beslutning

I Flex er ofte tempoet høyt og det er kort vei til beslutning. Vi er derfor veldig positive til eget engasjement og initiativ.

Fellesskap

Et flott fellesskap med god takhøyde og mye humor. Vår kultur bygger på entusiasme, kompetanse og utfordringer som vi løser sammen. Vi har en årlig kickoff som går over flere dager. Mange ansatte ser på dette som et stort høydepunkt. Andre fornøyelser er personalfester og selvsagt spontane after-works.

Eksamensoppgave og praksis

Hvert år tar konsernet imot flere studenter som utfører sine eksamensprosjekt eller systemutviklingsprosjekter hos oss. Majoriteten av disse har jobber fremdeles i Flex og har fått fast jobb etter endt studietid. Les mer om Robin nedenfor, som begynte sin karriere med eksamensprosjekt hos oss.

"Jeg fikk inntrykk av at Flex Applications var en stabil arbeidsgiver med en solid produktportefølje, og at prosjektet virket veldig gøy og utfordrende!"

- Robin Andersson
KONTAKT

Vi tar gjerne en prat med deg

Slå på tråden eller send oss en e-post.