Kurs og arrangement

Her kan du lese om og melde deg opp til kurs, versjonsgjennomgang og andre arrangement som vi tilbyr. I kalenderen finner du en oversikt over planlagte kurs og arrangement. Vi skreddersyr kurs etter behov. Send oss en e-post ved å klikke på et av kursene nedenfor.

Dashbord - Innføring

Bestill
Vi viser deg hvordan du kommer i gang med eget dashbord, slik at du får presentert nøkkeltall og pedagogiske grafer.

Flex HRM Plan

Bestill
Lær det grunnleggende i Flex HRM Plan. Vi har en teoretisk og praktisk gjennomgang av arbeidsflyten og ser på hvordan du best mulig kan bruke systemets funksjonalitet.

Flex HRM Time

Bestill
Lær det grunnleggende i Flex HRM Time. Vi har en teoretisk og praktisk gjennomgang av arbeidsflyten og ser på hvordan du best mulig kan bruke systemets funksjonalitet.

Flex HRM Travel

Bestill
Lær det grunnleggende i Flex HRM Travel. Vi har en teoretisk og praktisk gjennomgang av arbeidsflyten og ser på hvordan du best mulig kan bruke systemets funksjonalitet.

Flex HRM Employee

Bestill
Lær det grunnleggende i Flex HRM Employee. Vi har en teoretisk og praktisk gjennomgang av arbeidsflyten og ser på hvordan du best mulig kan bruke systemets funksjonalitet.

Konsernhåndtering

Gratis
Vi tilbyr en gratis demonstrasjon av den nye konsernhåndteringen i Flex. Her går vi gjennom fordeler med konsernhåndtering og hvordan du kan få en oversikt over hele konsernet i Flex.

Versjonsgjennomgang

Gratis
Bli med på en gjennomgang av de siste funksjonene og forbedringene i den nyeste versjonen. Vi viser deg hvordan de nye funksjonene kan være med på å forenkle din hverdag, samtidig som du lærer å benytte deg av disse verktøyene.
KONTAKT

Vi tilpasser kurs etter din bedrift!

Klikk på et av kursene for å avtale tid og sted.