Om Flex Applications

Flex Applications er et nordisk konsern med over 80 ansatte. Konsernet ble grunnlagt i 1990 i Sverige av Miran Dennerqvist og består idag av virksomheter i Norge og Sverige. Selskapet har hovedkontor i Örebro og kontorer i Stockholm og Gøteborg.
I Norge ble Flex Application International AS etablert som datterselskap i 2013 for å styrke relasjoner med nordiske kunder ved å være tilstede og yte profesjonell service lokalt.
Flex Applications er kjente for å utforme kompetente og brukervennlige systemer for personaladministrasjon, mye takket være at vi hører på synspunkter og ønsker fra våre kunder. Fornøyde og lojale kunder er en forutsetning for vår virksomhet. Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser. Dette gjør vi når vi overgår kundens forventninger.

Jeg trodde at det hele var en slags misforståelse. Men det var det jo ikke og jeg forstod at det var dette som var fremtiden.

- Miran Dennerqvist, Konsernsjef, eier & gründer

Hvordan alt begynte…

Fra 1990 til nåtid, fra stemplingskort til internett og apper. Flex har gjennomført en fantastisk reise!

Les mer

Ledergruppen

Rickard Israelsson

Produktchef Lön och HR

Björn Jareblad

Vice VD och Försäljningschef

Lotta Erdtman

Affärsområdeschef Flex SBE och
tf Marknadschef

Miran Dennerqvist

VD

Björn Lindqvist

Produktchef Reseräkning och IT-chef

Veronica Tjomsland

VD Flex Applications AS

Sandra Waerner

Supportchef

Andreas Tapper

Produktchef Tid och Bemanning

Frida Örtgård

Konsultchef

Våre partnere

Flex Applications samarbeider med flere bedrifter innen blant annet bank, lønnsservice, økonomi og stemplingsterminaler for sammen med disse kunne tilby en tilpasset og integrert løsning.

KONTAKT