Flex HRM
- Ditt personalsystem i skyen

Flex HRM er en fremtidsrettet programvare tilpasset behovet til nordiske bedrifter.

I Flex HRM inngår bemanningsplanlegging, timeregistrering, prosjektrapportering, reiseregning, fakturering og HR-støtte. Systemet er bygd opp som ulike delsystemer som naturligvis også kan brukes hver for seg og deretter kompletteres i takt med at bedriften vokser.

Brosjyre

Hva er et personalsystem?

Et personalsystem er et program som har til hensikt å optimalisere arbeidet for bedriftens ansatte. I en bedrift er det mye informasjon som angår de ansatte. Ofte er denne informasjonen fordelt, både som manuelle rutiner og i forskjellige dataprogrammer for ulike funksjoner.

Et personalsystem samler denne informasjonen, strukturerer, synkroniserer, og sørger for at informasjonen er tilgjengelig. Sjefen kan for eksempel få oversikt over hvor mye overtid som blir arbeidet, medarbeiderne kan få oversikt over opplysninger om lønn, feriedager og overtidsbetaling. Avdelingslederen kan få beskjed hvis et arbeidsskift er underbemannet og faktureringsavdelingen kan skrive ut faktureringsgrunnlag basert på både reiseregninger og timelister. Listen er lang på viktig informasjon som kan automatiseres.

Hvorfor bruke Flex HRM?

Webbasert

Valgfrihet. Du har alltid tilgang til programmet, via PC, nettbrett eller smartphone. Det eneste du trenger er internettoppkobling.

Full kontroll

Tilpasset visning og rapporter hjelper deg å få full kontroll og overblikk over virksomheten. Ved å ha all informasjon angående personaladministrasjonen samlet på et sted kan du raskt og enkelt få den informasjonen du ønsker.

Brukervennlig

Med et grensesnitt som er brukervennlig får administratorer et bedre styringsverktøy og medarbeidere en enklere hverdag, noe som sparer tid og penger for din bedrift.

Rapporter og statistikk

Et stort utvalg av rapporter finnes tilgjengelig og vi legger stadig til flere muligheter for å følge opp og se statistikk for ditt personale.

Skalerbart

Flex HRM passer for alle bedriftstørrelser. Systemet er så kraftig og fleksibelt at det kan vokse med bedriften når kravene økes og behovene forandres.

Vi ordner det tekniske

Du trenger ikke bekymre deg for oppdateringer, tekniske krav og sikkerhetskopiering. Gjør det du er best på, så ordner vi resten.

Trenger du å integrere ditt system med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Noen av våre fornøyde kunder

KONTAKT