Nyhetsrom

Her finner du de siste av nyheter fra oss, som består av inspirasjonstekster, artikler og kundeintervju.

Flex informerer

Systemutvikler til vårt kontor i Oslo

6 februar, 2019

Flex Applications befinner seg i en ekspansiv fase og vi må komplettere vår personalstyrke med flere systemutviklere. Vårt utviklingsteam består idag av i overkant av 20 personer.
Brenner du for programmering og vil være med og videreutvikle et av Norden mest moderne personalsystemer? Vil du arbeide sammen med en hyggelig gjeng i en bedrift som er på sterk fremmarsj? Da skal du lese videre!

Arbeidsoppgaver
Stillingen innebærer at du blir både systemutvikler og produktspesialist for våre systemer i Norge, Danmark og Finland. Dette innebærer videre at du vil arbeide med samtlige delsystemer som inngår i vårt personalsystem. Du vil kunne arbeide veldig selvstendig og dette stiller store krav på din personlighet og motivasjon. Arbeidet er prosjektorientert og du kommer til å samarbeide med de forskjellige produkt teamene som er lokalisert ved konsernets hovedkontor i Örebro, Sverige. Dette innebærer også regelmessige reiser og møter med dine svenske kollegaer.

Bakgrunn
Du har en akademisk utdanning som fokuserer på systemutvikling og programmering. Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst, nøye og ansvarsbevisst og du kan sette ting inn i et større perspektiv. Du er opptatt av systemutvikling, er driven, engasjert, og initiativrik og du liker å arbeide på egen hånd samtidig som du trives med å samarbeide med dine kollegaer.

Meritter er:
– Profesjonell erfaring av utvikling i ASP.NET MVC C#
– Erfaring med NHibernate
– Erfaring med TeamCity

Siden du kommer til å jobbe med internasjonale kollegaer, er det en fordel med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, engelsk og eventuelt også svensk!

Vi kan tilby bl.a.:
– Stimulerende arbeid i en fremgangsrik bedrift med kontor på Skøyen i Oslo
– Store individuelle karriere muligheter og samtidig også tryggheten av å være inkludert i et større konsern. Hos oss vil du ha store utviklingsmuligheter og det er bare opptil deg selv hvor langt du vil nå!
– Moderne utviklingsmiljøer og verktøy
– Dyktige, engasjerte og hjelpsomme kollegaer
– En arbeidsgiver med store ambisjoner, seriøs fremtoning og langsiktighet
– Et fint fellesskap med stor takhøyde, mye humor og flere hyggelige personalaktiviteter

Du er velkommen til å sende inn din søknad!
Din søknad med CV og et personlig brev sender du til: informasjon@flexapplications.no Oppgi 190201-U1 som referansenummer. Vi kommer til å behandle innsendte søknader fortløpende, så send din søknad så fort som mulig, men senest den 28. Februar 2019.
Eventuelle spørsmål besvares av
Vegard Tjomsland, vegard.tjomsland@flexapplications.no, tlf. 413 55 473

KONTAKT