Integration_transparent

Integrasjoner – synkroniser sømløst med alle dine favorittsystemer!

Drømmer du om å slippe å måtte legge inn samme data flere steder? Med Flex HRM sparer du tid og reduserer risikoen for feil ved å la systemet synkronisere sømløst med alle dine favorittsystemer. Vi tilbyr både skreddersydde integrasjoner og et åpent API som lar deg koble til praktisk talt hvilket som helst system du foretrekker. Uendelige muligheter for å jobbe smart, med andre ord!

Våre integrasjoner

FlexHRM_liten

Flex integrasjon

Du kan enkelt integrere alle systemer med Flex på en sikker og fleksibel måte. Det er to forskjellige veier å gå for å integrere med Flex: via Web-API eller via tekstfil. Vi hjelper deg gjerne med dine integrasjonsspørsmål angående våre systemer.

Visma

Visma Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til Visma Lön for lønnsutbetaling. Visma Lön har forenklet hverdagen for tusenvis av lønnsadministratorer.

Visma

Visma Lønn

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til det norske lønnssystemet Visma Lønn for lønnsutbetaling. Visma Lønn kombinerer det beste fra tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det siste innen nettbaserte løsninger og apper.

agda by visma

Agda PS

Tidsrapporter og reiseregninger i Flex HRM kan eksporteres til Agda PS for lønnsutbetaling. Agda PS er Vismas helhetlige løsning for privat sektor. Lønns- og personalsystemet Agda PS er en trygg base når du jobber med lønn, reiser, tid og HR. Delene kan brukes hver for seg eller sammen. Via Agda PS Web kan både du og medarbeiderne registrere, attestere og publisere.

winningtemp

Winningtemp

Du kan enkelt integrere til Winningtemps plattform for pulsmålinger. Resultatet visualiseres direkte i dashbordet i Flex HRM. Full kontroll over medarbeidernes engasjement, samtidig som du overvåker sykefravær, personalomsetning og andre viktige HR-nøkkeltall.

scrive

Scrive

Scrive utvikler løsninger for elektronisk signering av dokumenter og avtaler. I Flex HRM kan du ta ut ansettelsesavtaler, HR-skjemaer og CV-er og sende dem for e-signering gjennom Scrive – en smart måte å slippe unna papirarbeid og manuelle underskrifter.

qnister_whistle

Qnister Whistle

Qnister Whistle er en skyløsning skapt av jurister for å motta og behandle varslersaker i samsvar med lovpålagte krav. Med integrasjonen til Flex HRM kan du nå Qnisters rapporteringsfunksjon trygt og enkelt via en QR-kode på systemets startside.

Verified

Verified

Verified gjør digital signering enkel. I Flex HRM betyr dette at du kan skrive kontrakter og avtaler digitalt. Det sparer tid, det er miljøvennlig, og det forenkler arbeidet for alle parter.

kivra

Kivra

Med Kivra får du lønnsspesifikasjoner i en digital postkasse i stedet for med post i postkassen. Det er gratis, sikkert, og dessuten virkelig bra for miljøet! Kivra er en tjeneste for sikker digital post fra bedrifter og myndigheter. Kobling til Kivra finnes både i Flex Lønn og Flex HRM Payroll.

SD_worx

SD Worx Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til SD Worx Lön (tidligere Personec L og Aditro L) for lønnsutbetaling. SD Worx Lön er et komplett lønnssystem som effektivt løser bedriftens lønnsadministrasjon.

BKY

Behörighetskontroll Yrkestrafik BKY

Med integrasjonen mellom Flex HRM og BKY slipper du manuelle øyeblikk og kan kontrollere førerkortene i en smidig automatisert strøm direkte til BKY.

kontek

Kontek Lön Win/Web

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til Kontek Lön for lønnsutbetaling. I tillegg til lønningstransaksjoner fra HRM Time/Travel, finnes også integrasjon for personopplysninger og lønnsrevisjon. Dessuten kan du se lønnsspesifikasjonen direkte på startskjermen i Flex HRM.

hogia

Hogia Lön

Tidsrapporter og reiseregninger i Flex HRM kan eksporteres til Hogia Lön for lønnsutbetaling. Hogia utvikler brukervennlige lønnsprogrammer som kan tilpasses med funksjoner for akkurat din bransje. Betal ut lønnene dine på en automatisert og smidig måte med korrekte skatter og arbeidsgiveravgifter.

Unit4_Agresso

Agresso

Agresso eksporterer prosjekter til Flex HRM via vår API. På denne måten blir prosjektregisteret i Flex HRM oppdatert. Dette er et eksempel på en integrasjon som bruker vår åpne API.

paxml

PAXml

PAXml er et standardformat for overføring av lønnsgrunnlag fra et forsystem til et lønnsprogram. I tillegg til selve lønnsgrunnlaget, kan også bokføringsinformasjon, personopplysninger og arbeidstider ifølge skjema overføres.

cgi_pol_lon

POL Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til POL Lön for lønnsutbetaling. POL er et system som gir støtte for både lønns- og personalhåndteringen.

SAP

SAP

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til SAP for lønnsutbetaling.

bluegarden_multilon_erhverv

MultiLøn Erhverv

Bluegarden Lønn – også kjent under navnet Multiløn Erhverv – er et av Danmarks mest brukte lønnssystemer. Tidsrapporter og reiseregninger i Flex HRM kan eksporteres til Bluegarden Lønn/Multiløn Erhverv for lønnsutbetaling.

bluegarden_multilon_erhverv

HR-plus Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til HR-plus for lønnsutbetaling. HR-plus forenkler administrasjonen, øker effektiviteten, frigjør ressurser – og hjelper dere med å utvikle medarbeiderne for å beholde og styrke konkurransedyktigheten.

handelsbanken

Handelsbanken

Utgifter som er betalt med bedriftskortet Business Card fra Handelsbanken kan med et klikk hentes inn til reiseregningen i Flex HRM Travel. På denne måten minimeres risikoen for feilaktig kompensasjon. En stor fordel med et bedriftskort er at alle innkjøp samles på én faktura. Med Business Card kan du også lage ditt eget kortdesign med bedriftens logo.

Boka salj-1

Vi snakker gjerne integrasjoner med deg!