Employee_ Header besk

FLEX HRM EMPLOYEE

Et HR-system for hele medarbeiderreisen

Slutt på papirkaos, leting gjennom mapper, og oppgaver som faller mellom stolene. Flex HRM Employee er systemet som hjelper ledere og HR-fagfolk med å organisere og samarbeide smart. Alt du trenger for å administrere ansattreisen som en proff – helt fra opplæring til avslutning.

apollo_logotyp
ICE_logo
nam_logo
AVIS_logo
cheffelo
nordicpaper
hurtigruta-carglass-logo
Adidas_logo (1)

Vår løsning

Klar for et nytt nivå av HR-intelligens? Oppdag fordelene med Flex HRM Employee!

I Flex HRM Employee er all ansattinformasjon pent samlet i en digital hub. Legg til en rekke innovative funksjoner og tidsbesparende snarveier, og vi snakker om et helt nytt nivå av HR-intelligens!

Flex HRM Employee er en del av Flex HRM – vår sømløse alt-i-ett-løsning. Høres dette ut som noe for deg? Book en demo i dag!

Et utvalg av våre kunder

christian berner

Christian Berner

"Siden Flex Applications kun jobber med personalsystemer, kan de tilby en organisasjon med spesialister med kunnskap om både support og teknologi innenfor HR."

oskarshamn-energi

Oskarshamn Energi

"For oss er det verdifullt at systemet har så god håndtering av beredskap, vi slipper all manuell håndtering nå."

wallenstam-logo-1

Wallenstam

"At behandlingen var så utrolig hyggelig og at Flex jobber mye med kontinuerlig utvikling av systemet er viktige grunner til at vi valgte akkurat Flex."

Vårt HR-system Flex HRM Employee hjelper deg med:

Sømløs lønnsrevisjon

Opprett lønnspott, planlegg og distribuer nye lønninger, godkjenn og utfør. Flex HRM Employee letter hele lønnsrevisjonsprosessen med en intuitiv flyt og smidig samarbeid mellom ledere og HR-avdelingen.

Onboarding og offboarding

Unngå siste-minutt-panikk, uhåndterlige Excel-ark og ting som blir oversett når noen starter eller slutter. Med digitale sjekklister og automatiske påminnelser er det enkelt å sikre en vanntett on- og offboardingprosess.

Lønnslikhets­ analyse

Virker lønnslikhetsanalysen komplisert og tidkrevende? Med Flex HRM Employee kan du spare tid og jobbe trygt – fra forberedelse og jobbevaluering til handlingsplaner og dokumentasjon.

HR-dashboard

Overvåk og analyser ansattes turnover, sykefravær, årsaker til avgang, antall heltidsstillinger, osv. Dashboardet er det digitale instrumentpanelet som leverer oppdaterte HR nøkkeltall på en enkel og visuell måte – direkte på web og mobil.

Digital signering

I bare noen få klikk kan du generere ansettelses- og taushetserklæringer, skjemaer og andre viktige dokumenter ved å bruke maler skreddersydd til dine behov. Deretter, signere dem digitalt via Verified eller Scrive – like smidig som det er sikkert.

Medarbeider­ samtaler

I Flex HRM Employee fyller du inn notatene dine direkte i grensesnittet og kan dele dokumentet med motparten med bare ett klikk. Med innovative oversikter har ledere alltid full kontroll over hvilke oppgaver som er fullført og hva som gjenstår..

Full kontroll av kompetanser

Oppdater ansattes kompetanseprofiler, gjennomfør kompetanseinventar og lag en kompetansematrise som gir deg en perfekt oversikt over dine styrker og svakheter. Flex HRM Employee gjør det enkelt å sikre at selskapet har riktig kompetanse – i dag og i morgen.

Kursadministrasjon på autopilot

Spor all kursinformasjon og økter i én samlet visning, og la ansattes kompetanseprofil automatisk oppdateres etter et godkjent kurs. Ved hjelp av automatiske påminnelser, varsler systemet også når kompetanser eller sertifikater er i ferd med å utløpe.

Integrasjoner

Synkroniser sømløst med alle dine favorittsystemer!

Vi tilbyr både skreddersydde integrasjoner og et åpent API som lar deg koble til praktisk talt hvilket som helst system du foretrekker.

bluegarden_multilon_erhverv

MultiLøn Erhverv

Bluegarden Lønn – også kjent under navnet Multiløn Erhverv – er et av Danmarks mest brukte lønnssystemer. Tidsrapporter og reiseregninger i Flex HRM kan eksporteres til Bluegarden Lønn/Multiløn Erhverv for lønnsutbetaling.

Visma

Visma Lønn

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til det norske lønnssystemet Visma Lønn for lønnsutbetaling. Visma Lønn kombinerer det beste fra tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det siste innen nettbaserte løsninger og apper.

Unit4_Agresso

Agresso

Agresso eksporterer prosjekter til Flex HRM via vår API. På denne måten blir prosjektregisteret i Flex HRM oppdatert. Dette er et eksempel på en integrasjon som bruker vår åpne API.

Vanlige spørsmål om Flex HRM Employee

Employee_medarbsamtal

Støtter systemet on- og offboarding?

Ja, du kan administrere hele prosessen i en tilpasset flyt som passer for din bedrift, med sjekklister og automatiske påminnelser sendt til ledere, IT, HR-avdelingen og andre relevante parter.

Støtter det sending av arbeidskontrakter for digital signering?

Ja, i Flex HRM Employee kan du enkelt opprette alle typer kontrakter, skjemaer og andre dokumenter ved hjelp av maler tilpasset din bedrift. Begge parter kan deretter signere dem digitalt via Verified eller Scrive.

Kan du administrere HR-masterdata og integrere det med våre andre systemer?

Ja, i Flex HRM Employee kan du administrere all ansattinformasjon og sikre sømløs synkronisering med andre systemer gjennom vår åpne API eller en ferdig integrasjon, slik at du unngår å legge inn data flere steder. Ta gjerne en titt på våre integrasjonsmuligheter på/under XXXX. [henvisning til menyinngangen der denne informasjonen finnes].

Støtter systemet lønnsrevisjon og analyse av lønnslikhet?

Ja! I Flex HRM Employee kan du håndtere hele prosessen med lønnsrevisjon i et intuitivt grensesnitt der flere ledere kan jobbe samtidig. Det er også et verktøy som forenkler analysen av lønnslikhet - fra jobbevaluering til handlingsplan.

Støtter systemet kompetanse- og kursadministrasjon?

Ja, selvfølgelig! Flex HRM Employee tilbyr omfattende støtte for administrasjon av kompetanse og kurs, inkludert individuelle kompetanseprofiler, kartlegging av kompetanse, overvåking av utløpende kompetanser og en smart oversikt for kursadministratorer for å følge med på gjeldende kurs. Når et kurs er fullført, kan systemet også automatisk oppdatere ansattes kompetanser.

Flex support

Vår support er her for deg!

Lurer du på noe eller har du møtt på en utfordring i systemet vårt? Vår dedikerte support er alltid her for deg!

Hva kan vi hjelpe deg med i dag??

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe viktig! Få med deg det siste innen lønn og HRM med vårt nyhetsbrev!