blue_contact

Support

Vi er her for deg!

Trenger du å kontakte vårt supportteam? Den raskeste og enkleste måten er gjennom vår selvbetjeningportal, TopDesk. Du kan også gjerne sjekke vår informative FAQ for å se om spørsmålet ditt allerede er besvart der.

TopDesk

Support

Velkommen til å registrere saken din i TopDesk

Å gi deg god støtte er veldig viktig for oss her på Flex. På vår nettportal TopDesk kan du som er registrert kontaktperson raskt og enkelt registrere og følge statusen på sakene dine. Vi ser frem til å hjelpe deg!

FAQ

Jeg har glemt passordet mitt for Flex HRM; hva bør jeg gjøre?

Hvis du har glemt passordet ditt, må noen med administratorrettigheter i organisasjonen din tildele et nytt passord ved å skrive det inn for den relevante brukeren under Administrasjon > Generelt > Brukere/Tillatelser. Når det nye passordet er satt, må du spesifisere at brukeren må endre det ved neste pålogging. Alternativt kan du klikke på "Reset Password" for å generere et nytt passord, og brukeren vil motta en e-post som ber dem om å endre passordet ved neste pålogging

Jeg har glemt passordet mitt for TopDesk; hva bør jeg gjøre?

Gå til TopDesk. Klikk på lenken "Glemt passordet ditt?". Skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din og klikk Send. Et nytt passord blir sendt til e-postadressen du oppga.

Vi trenger å sette opp et nytt selskap i Flex HRM; hvordan gjør vi det?

For assistanse med å sette opp et nytt selskap i Flex HRM, vennligst ta kontakt med vår konsulentbooking. Logg inn på TopDesk og naviger til Konsulentbooking. Der, fyll ut nettformularet med flere detaljer om din henvendelse. Vi vil deretter komme tilbake til deg så snart som mulig.

Vi ønsker å integrere Flex HRM med ett av våre andre systemer; hvordan gjør vi det?

Du kan enkelt integrere alle systemer med Flex på en sikker og fleksibel måte. Det er to forskjellige måter å integrere med Flex på: via Web API eller tekstfil.

Vi er glade for å hjelpe deg med integrasjonsspørsmålene dine om våre systemer. For å sikre at vi kan hjelpe deg på best mulig måte og bestille riktig ressurs for spørsmålet ditt, vennligst logg inn på TopDesk og fyll ut skjemaet som finnes via Flex-integreringsinngangen.