Plan_ Header kopiera

FLEX HRM PLAN

Et brukervennlig bemanningssystem

Lei av regneark, planleggingskonflikter og underbemannet skift? Flex HRM Plan er systemet som forenkler hverdagen for hele bedriften din. Oppskriften på suksess? En vinnende kombinasjon av innovativ automatisering og innebygde kontroller som sikrer nøyaktighet og overholdelse.

apollo_logotyp
ICE_logo
nam_logo
AVIS_logo
cheffelo
nordicpaper
hurtigruta-carglass-logo
Adidas_logo (1)

Vår løsning

Lei av puslespillet rundt planlegging? Oppdag fordelene med Flex HRM Plan!

 Ønsker du en smartere måte å håndtere planleggingspuslespillet på? Vil du sørge for at du alltid har rett person på rett sted? Og få tilfredse og engasjerte ansatte som en ekstra bonus? Glem regneark og papirutskrifter – digitaliser planleggingen med Flex HRM Plan.

Flex HRM Plan er en del av Flex HRM – vår alt-i-ett-løsning som hjelper deg med å jobbe sømløst og smart. Høres dette ut som noe for deg? Book en demo i dag!


Et utvalg av våre kunder

christian berner

Christian Berner

"Siden Flex Applications kun jobber med personalsystemer, kan de tilby en organisasjon med spesialister med kunnskap om både support og teknologi innenfor HR."

wallenstam-logo-1

Wallenstam

"At behandlingen var så utrolig hyggelig og at Flex jobber mye med kontinuerlig utvikling av systemet er viktige grunner til at vi valgte akkurat Flex."

renex

Renex Servicepartner

“Jeg har undersøkt alle systemer på markedet og det var bare Flex HRM som har et avansert timeregistreringssystem i kombinasjon med bemanning og HR støtte."

Oppdag mulighetene med vårt bemanningssystem Flex HRM Plan!

Helt tilpasset deres behov

Bemanna teamet ditt på prosjekter, avdelinger, eller hvilken som helst annen enhet som passer for din virksomhet. Velg om skift og tilgjengelige ansatte skal vises per dag, uke, måned eller i henhold til ditt tilpassede datoområde – vi har gjort det så fleksibelt som det bør være.

Skiftplaner uten anstrengelse

Innovative snarveier minimerer problemer med planlegging og bemanning. Bruk grunnleggende skiftplaner som du gjentar over hvilken som helst antall uker, og dra og slipp skift raskt og smidig dit du vil ha dem.

Ingen dobbeltarbeid

Den smarte visningen for bemanningsplaner er tilgjengelig for de som foretrekker å opprette og bemanne planene på samme sted. Denne visningen gir en perfekt oversikt og lar deg enkelt gjøre alle endringer for hele teamet samtidig.

Automatisk bemanning

Automatiser mer – la systemet bemanne for deg! Spesifiser bare kriteriene, og systemet genererer et forslag som du enten kan bruke som det er, eller justere til du er fornøyd.

Skiftplaner i lommen

Ikke mer papirkopier eller konstante spørsmål om hvem som jobber når! I Flex HRM Plan kan alle få tilgang til sin timeplan online og på mobilen.

Nøkkeltall og analyse

Flex HRM Plan tilbyr flere smarte funksjoner for nøkkeltall og analyse. Alt du trenger for å optimalisere bemanningen og ta intelligente beslutninger – bare et klikk unna.

Be om og bytt skift

La de ansatte bli hørt! I noen få klikk kan ansatte informere lederen om sine foretrukne skift eller søke om å bytte skift med kolleger.

Oversikt over kompetansene

Med smarte visninger og funksjoner er det superenkelt å fastslå ferdighetene som kreves for en bestemt oppgave og la systemet finne de rette ansatte.

Hva koster bemanningen?

Unngå dyre overraskelser! Du kan enkelt beregne alle personalkostnader og sammenligne dem med budsjettet ditt. Selvfølgelig inkluderes også ekstra kostnader for overtid og ubekvemme arbeidstider.

Integrasjoner

Synkroniser sømløst med alle dine favorittsystemer!

Vi tilbyr både skreddersydde integrasjoner og et åpent API som lar deg koble til praktisk talt hvilket som helst system du foretrekker. 

FlexHRM_liten

Flex integrasjon

Du kan enkelt integrere alle systemer med Flex på en sikker og fleksibel måte. Det er to forskjellige veier å gå for å integrere med Flex: via Web-API eller via tekstfil. Vi hjelper deg gjerne med dine integrasjonsspørsmål angående våre systemer.

Visma

Visma Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til Visma Lön for lønnsutbetaling. Visma Lön har forenklet hverdagen for tusenvis av lønnsadministratorer.

Visma

Visma Lønn

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til det norske lønnssystemet Visma Lønn for lønnsutbetaling. Visma Lønn kombinerer det beste fra tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det siste innen nettbaserte løsninger og apper.

Vanlige spørsmål om Flex HRM Plan

Plan_arbetspass-1

Støtter dere daglige og ukentlige hvileperioder?

Ja, systemet har omfattende støtte for å administrere daglige og ukentlige hvileperioder i samsvar med Arbeidstidsloven samt relevante avvikende avtaler, med innebygde kontroller og varsler.

Hvilke bransjer retter systemet seg mot?

Flex HRM Plan er et kraftig og altomfattende system egnet for en rekke bransjer. En av de viktigste funksjonene er evnen til å fleksibelt planlegge personalet ditt på enhets-, gruppe- eller kontonivå etter behov. Sektorer med slike behov inkluderer helsevesen, detaljhandel, logistikk og produksjon. 

Kan ansatte akseptere vakter via mobil?

Absolutt! Hvis det trengs noen til å fylle en vakt, kan ledere enkelt sende en vaktforespørsel til tilgjengelige ansatte, som kan akseptere eller avvise direkte i appen. Ansatte kan også be om eller bytte vakter med hverandre.

Kan kompetanse og kostnader tas i betraktning ved bemanning?

Ja. Du kan spesifisere de nødvendige kompetansene for ulike oppgaver og hvilke ansatte som besitter dem. Systemet hjelper deg deretter med å finne de rette kandidatene eller genererer automatisk bemanningsforslag. På samme måte kan du følge med på personalkostnader mens du planlegger bemanningen.

På hvilke kontoer kan jeg planlegge bemanning?

Flex HRM Plans iboende fleksibilitet gjør det enkelt å administrere bemanning på en måte som passer for virksomheten din. Du kan bemanna på ethvert kontonivå eller organisatorisk enhet. Det er også mulig å bemanna etter for eksempel maskiner eller produksjonsavdelinger.

Flex support

Vår support er her for deg!

Lurer du på noe eller har du møtt på en utfordring i systemet vårt? Vår dedikerte support er alltid her for deg!

Hva kan vi hjelpe deg med i dag??

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe viktig! Få med deg det siste innen lønn og HRM med vårt nyhetsbrev!