Flex HRM
- Fleksibelt HRM-system for Norden

Flex HRM er en fremtidsrettet programvare tilpasset behovet til norske og nordiske bedrifter.

I Flex HRM inngår bemanningsplanlegging, timeregistrering, prosjektrapportering, reiseregning, fakturering og HR-støtte. Systemet er bygd opp som ulike delsystemer og kan brukes hver for seg, eller kombineres. Vi tilpasser systemet etter dine behov.

Les vår brosjyre Jeg ønsker mer informasjon

Hvorfor bruke Flex HRM?

Nettbasert

Valgfrihet. Du har alltid tilgang til Flex, via PC, nettbrett eller smarttelefon. Det eneste du trenger er tilgang til internett.

Full kontroll

Ved å ha all informasjon om personaladministrasjonen samlet på et sted kan du raskt og enkelt hente den informasjonen du ønsker.

Brukervennlig

Med et grensesnitt som er brukervennlig får administratorer et bedre styringsverktøy og medarbeidere en enklere hverdag, noe som sparer tid og penger for din bedrift.

Rapporter og statistikk

Et stort utvalg av rapporter finnes tilgjengelig og vi legger stadig til flere muligheter for å følge opp og se statistikk for ditt personale.

Skalerbart

Flex HRM passer for alle bedriftstørrelser. Systemet er så kraftig og fleksibelt at det kan vokse med bedriften når kravene økes og behovene forandres.

Konsernhåndtering

Flex HRM kan settes opp som et konsern bestående av flere ulike bedrifter i samme land, eller på tvers av landegrenser. Vi har kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Noen av våre fornøyde kunder

Trenger du å integrere systemet ditt med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Flex Wiki

Masterdata, API, GDPR og lønnssystem… Det finnes en del vanskelige ord og uttrykk innenfor vårt arbeidsområde. Her gir vi en omfattende beskrivelse av vanskelige begreper innenfor lønn-, HR og applikasjonsverden.

Les mer
KONTAKT

Se hva vi kan gjøre for deg!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.