Flex HRM losning

Vår løsning

Et HRM-system som revolusjonerer arbeidsdagen din

Vi tilbyr en innovativ løsning med en sømløs arbeidsflyt for de som ønsker å fokusere tiden sin på de rette tingene. Si farvel til hodepine fra regneark, gå glipp av frister, spredte data og dobbeltarbeid – det handler alt om orden og effektivitet.

I Flex HRM har du alt du trenger for å jobbe smidig og sikkert, inkludert bemanning, tidsrapportering, prosjektstyring, utgiftsstyring og HR-støtte som kan integreres sømløst med lønnsadministrasjon.

Det beste? Vi har designet Flex HRM som distinkte moduler. Velg en eller flere og skaler opp eller ned etter hvert som virksomheten din utvikler seg.

apollo_logotyp
ICE_logo
nam_logo
AVIS_logo
cheffelo
nordicpaper
hurtigruta-carglass-logo
Adidas_logo (1)

Personellhåndtering slik det bør være

Tidsrapporter, reiseregninger, bemanningsplanlegging og HR. Flex HRM er systemet som automatiserer personellhåndteringen din og samler alle verktøy i ett system. Minimalt med bry, maksimal kontroll. Personellhåndtering slik det bør være, ganske enkelt.

Plan_schema

Smart bemannings- og skjemaplanlegging

Løs bemanningspuslespillet, optimaliser bemanningen og kommuniser smidig med Flex HRM Plan.

 • Systemet er pakket med smarte snarveier som fremskynder prosessen. Noen eksempler: bruk grunnleggende skjemaer som du gjentar for et hvilket som helst antall uker og dra og slipp vaktene dine der du vil ha dem.
 • Bemman dine ansatte på prosjekter, avdelinger eller enhver annen enhet som passer din virksomhet. Velg om du vil se dine skjemaer per dag, uke, måned eller i henhold til ditt eget datoutvalg – vi har gjort det nøyaktig så fleksibelt som det bør være.
 • Unngå papirkopier og konstante spørsmål om hvem som jobber når ved å la ansatte få tilgang til sine skjemaer på nett og i appen – når som helst, hvor som helst.
Time_stampla-2

Tids- og prosjektrapportering for alle behov

Ikke la noen timer gå til spille! Flex HRM Time er designet for å gjøre rapportering og sporing av tiden din så smidig som mulig.

 • Rapporter tid når som helst, hvor som helst – på nettet, i appen eller på en terminal.
 • Rapporter med nøyaktige tider, antall timer, eller bare avvik – Flex HRM Time dekker alle behov.
 • Hold styr på tid brukt på prosjekter (eller enhver annen enhet som passer deg) og følg enkelt opp nøkkelmålene dine.
Travel_utlaggmobil

Sømløs reise- og utgiftshåndtering

Hold kvitteringene, utgiftene, innenlandske og internasjonale turer – og mye mer – organisert. Flex HRM Travel er pakket med smarte funksjoner designet for å automatisere oppgaver og spare tid.

 • Unngå kompliserte beregninger av godtgjørelser, fradrag, representasjon og alt annet som må være korrekt – systemet tar hånd om det for deg.
 • Ta et bilde av kvitteringene dine med telefonen rett etter kjøp og ha reiseregningen klar på null komma niks. Systemet tolker datoer, beløp, MVA og mer og sørger for at alle detaljer havner på rett plass i utgiftsrapporten. Lett som en plett!
 • Kjøreboken kan fikses med noen få knappeklikk, og full støtte gis for firmabiler, private biler og drivstoffordeler.
Employee_medarbsamtal

Håndter ansattereisen som en proff

Samle alle data på ett sted og spar tid med verktøykassen fullt utstyrt i Flex HRM Employee.

 • Arbeid smart og digitalt med alt fra hoveddata, kontrakter og dokumenter til opplæring/avslutning og ansattvurderinger.
 • Overvåk sykefravær, omsetning, årsaker til avgang og mer. Vårt fleksible dashbord gjør det enkelt å jobbe med HR-målinger.
 • Glem omstendelige regneark under lønnsgjennomganger og lønnslikestillingsanalyser – Flex HRM Employee strømlinjeformer begge prosessene fra start til slutt.

Forskjellige roller – forskjellige behov

Et personellsystem for alle

Synes du at HR og lønn skinner sterkest når hele selskapet kan arbeide sammen – i ett samlet system? Det gjør definitivt vi! Derfor har vi utformet Flex HRM for å fungere sømløst for alle, uavhengig av rolle. Vårt smarte tillatelsessystem sikrer at brukere får tilgang til akkurat det de trenger – ikke mer, ikke mindre.

Du som leder

Flex HRM hjelper deg med å:

 • Godkjenne timelister og reiseregninger for teamet ditt
 • Håndtere planlagt fravær og fraværsdager
 • Holde oversikt over sykefravær, turnover-rater og andre viktige nøkkeltall
 • Gjennomføre medarbeidersamtaler og lønnsdiskusjoner
 • Planlegge vakter og bemanning
   ... og mye mer

Du som ansatt

Flex HRM hjelper deg med å:

 • Loggføre timer, fravær, reiser og utgifter
 • Be om ferie og sjekke saldoene dine
 • Administrere timeplanen din og bytte eller be om vakter
 • Oppdatere kontaktinformasjon og personlige detaljer
 • Håndtere  medarbeidersamtaler og ferdighetsutvikling
 • Se lønnsslippene dine på nett og på mobil
  ... og mye mer

Integrasjoner

Synkroniser sømløst med alle dine favorittsystemer!

Vi tilbyr både skreddersydde integrasjoner og et åpent API som lar deg koble til praktisk talt hvilket som helst system du foretrekker.

FlexHRM_liten

Flex integrasjon

Du kan enkelt integrere alle systemer med Flex på en sikker og fleksibel måte. Det er to forskjellige veier å gå for å integrere med Flex: via Web-API eller via tekstfil. Vi hjelper deg gjerne med dine integrasjonsspørsmål angående våre systemer.

Visma

Visma Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til Visma Lön for lønnsutbetaling. Visma Lön har forenklet hverdagen for tusenvis av lønnsadministratorer.

Visma

Visma Lønn

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til det norske lønnssystemet Visma Lønn for lønnsutbetaling. Visma Lønn kombinerer det beste fra tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det siste innen nettbaserte løsninger og apper.

Vi viser deg gjerne Flex HRM!

Riktig match for dere? Bestill en skreddersydd demonstrasjon for din bedrift, så viser vi deg hvordan hverdagen kan bli enklere og smartere med Flex HRM.

Flex support

Vår support er her for deg!

Lurer du på noe eller har du støtt på en utfordring i vårt system? Vårt dedikerte supportteam er alltid der for deg!

Hva kan vi hjelpe deg med i dag?

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe viktig! Få det siste innen lønn og HRM med vårt nyhetsbrev!