Time_ Header besk

Flex HRM Time

Sømløs tidsrapportering for hele bedriften

Med Flex HRM Time jobber du i et brukervennlig og nettbasert system som har alle funksjonene du trenger for omfattende tidsrapportering. Det beste? Du kan rapportere tiden din akkurat når du vil, hvor du vil, fra hvilken som helst enhet du vil.

apollo_logotyp
ICE_logo
nam_logo
AVIS_logo
cheffelo
nordicpaper
hurtigruta-carglass-logo
Adidas_logo (1)

Vår løsning

Legg tiden på de riktige tingene! Oppdag fordelene med Flex HRM Time!

Tror du, som oss, at tidsrapportering skal være raskt og smidig? Vårt tidssystem, Flex HRM Time, automatiserer bedriftens tidsregistrering, slik at du og dine medarbeidere kan bruke tiden på det som virkelig teller. Alltid tilgjengelig via nett og app, selvfølgelig. Når som helst og hvor som helst.

Flex HRM Time er en del av Flex HRM – alt-i-ett-løsningen for deg som ønsker å jobbe sømløst og smart. Høres det ut som noe for dere? Book en demo i dag!

Et utvalg av våre kunder

renex

Renex Servicepartner

“Jeg har undersøkt alle systemer på markedet og det var bare Flex HRM som har et avansert timeregistreringssystem i kombinasjon med bemanning og HR støtte."

tylo

Tylö

"Flex er brukervennlig, gir god oversikt og er et svært nyttig verktøy som betydelig forenkler arbeidet mitt."

nordlock

Nord-Lock

"Vår motivasjon var å ha en tilgjengelig, kvalitativ lønnsstøtte som også kan gi det lille ekstra til HR og ledere uten at det skal ta lang tid eller koste mer."

Noen eksempler på hvordan Flex HRM Time forenkler din tidsrapportering:

Rapporter når som helst

Registrer enkelt timene dine via datamaskin, nettbrett, mobil eller ved en terminal. Siden Flex HRM er helt webbasert, kan du også rapportere tiden din uansett hvor du er – smidig og fleksibelt for de som er på farten.

For hele bedriften

Rapporter med nøyaktige klokkeslett, antall timer eller bare avvik – uansett type registrering som brukes, er tidsrapportering i Flex HRM enkelt. Selvfølgelig kan du også blande flere registreringstyper hvis forskjellige ansattgrupper har forskjellige behov.

Prosjekt­rapportering

Bygg din egen struktur for prosjektene dine, spesifiser budsjettert tid og beløp. Deretter kan du spore statistikken din med informative og brukervennlige verktøy.

Fakturer enkelt og raskt

Arbeid mot klienter eller prosjekter kan raskt og smidig gjøres klar for fakturering. Du vil motta en komplett og forhåndsberegnet faktura som du kan justere ved behov – deretter sender du den enkelt videre til ditt regnskapssystem.

Oversikts­visninger

Dag-, uke- eller månedsvisninger – velg hvordan du vil vise planer, tider og saldoer. Det er også en kalender som gir deg en tydelig oversikt over dine ansatte med mange innovative valgmuligheter.

Fraværs­søknader

Du kan søke om ferie fra hvilken som helst enhet. Den godkjennende lederen vil deretter motta et varsel om å godkjenne fraværet, og den godkjente ferien legges automatisk til i tidsrapporten. Selvfølgelig kan du også effektivt administrere saldoer ved å bestemme saldoer og grenser du ønsker å sette.

Overvåkning av overtid

Flex HRM har en smart funksjon som gjør det veldig enkelt å holde oversikt over overtid arbeidet per ansatt og dermed unngå å bestille for mye overtid. Du kan også velge hvordan grafen presenteres og hvilke valg du ønsker – smidig, ikke sant?

Enkel godkjenning

Du kan enkelt se avvik og status for hver rapport du har autorisasjon til å godkjenne. Og selvfølgelig kan du godkjenne via appen! Push-varsler minner deg om å godkjenne og merke som gjort til rett tid – ja, vi elsker orden og ryddighet.

Rapporter og nøkkeltall

Et brukervennlig dashbord som serverer oppdaterte nøkkeltall, et bredt utvalg av standardrapporter, og en rapportgenerator der du kan bygge dine egne rapporter akkurat slik du vil ha dem – Flex HRM tilbyr alle muligheter for å transformere tall og data til verdifulle innsikter.

Integrasjoner

Synkroniser sømløst med alle dine favorittsystemer!

Vi tilbyr både skreddersydde integrasjoner og et åpent API som lar deg koble til praktisk talt hvilket som helst system du foretrekker.

FlexHRM_liten

Flex integrasjon

Du kan enkelt integrere alle systemer med Flex på en sikker og fleksibel måte. Det er to forskjellige veier å gå for å integrere med Flex: via Web-API eller via tekstfil. Vi hjelper deg gjerne med dine integrasjonsspørsmål angående våre systemer.

Visma

Visma Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til Visma Lön for lønnsutbetaling. Visma Lön har forenklet hverdagen for tusenvis av lønnsadministratorer.

Visma

Visma Lønn

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til det norske lønnssystemet Visma Lønn for lønnsutbetaling. Visma Lønn kombinerer det beste fra tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det siste innen nettbaserte løsninger og apper.

Vanlige spørsmål om Flex HRM Time

Time_stampla-2

Kan tidrapportering gjøres på forskjellige måter?

Absolutt! I Flex HRM kan du ha ulike tidsgrupper med forhåndsdefinerte parametere for rapportering av tid, for eksempel rapportering av avvik, klokkeinn-/ut, eller for prosjekter. 

Støtter dere prosjektrapportering?

Ja! Du kan enkelt sette opp et prosjektregister i Flex HRM, tilpasse det til din bedrifts spesifikke behov, og deretter smidig rapportere og spore din tid.

Kan et annet system fungere som prosjekthovedsystem mens tidrapportering gjøres i Flex HRM?

Ja, du kan la et annet system være hovedsystem for prosjektregisteret, som du deretter kan integrere med Flex HRM Time for tidrapportering.

Er det mulig å be om permisjon?

Ja, du kan be om permisjon direkte gjennom den mobile appen, webgrensesnittet eller tidsklokken. Du vil også ha tilgang til dine saldoer, som feriedager, fleksitid eller avspaseringstid.

Finnes det en mobilapp?

Ja, mobilappen lar deg be om feriedager, se timeplanen din, be om vakter og godkjenne tidrapporter.

Flex support

Vår support er her for deg!

Lurer du på noe eller har du møtt på en utfordring i systemet vårt? Vår dedikerte support er alltid her for deg!

Hva kan vi hjelpe deg med i dag?

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe viktig! Få med deg det siste innen lønn og HRM med vårt nyhetsbrev!