Flex HRM Travel
- Reiseregningssystem på nett og mobil

Med Flex HRM Travel får du full kontroll på reisene dine! Den ansatte registrerer reiser og utlegg i reiseregningssystemet. Programmet regner automatisk ut refusjon og kostgodtgjørelse. Ledere godkjenner og lønn utbetales. Du kan også overlate til appen til å registrere din reiserute. Du trenger ikke å tenke på distanse og eventuelle stopp langs veien. Flex HRM Travel et reiseregningssystem som er veldig lett å bruke. Flex HRM Travel er en del av Flex HRM – vår komplette løsning for personaladministrasjon. Du kan velge en eller flere deler. Er dette noe for din bedrift? Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Les vår brosjyre Jeg ønsker mer informasjon

Registrer reiseregningene dine slik det passer deg

Registrer reiseregningene dine via PC, nettbrett eller smartphone. Siden systemet er helt nettbasert kan du registrere din reiseregning uansett hvor du måtte befinne deg.

GPS-basert reiserute

I Flex HRM Mobile kan du registrere din reiserute ved hjelp av GPS funksjonen. Deretter har du mulighet til å se på kartet hvor du har vært og hvilke stopp du har gjort. Med denne funksjonen slipper du å holde orden på hvor langt du har kjørt. Det regner appen ut for deg.

Alltid oppdatert kjørebok

Med satellittposisjonering som ekstra støtte oppdateres din kjørebok automatisk. Systemet sporer automatisk reisen og summerer strekningen du har kjørt når reisen er avsluttet.

Fleksibel kontering

Reiser og utlegg kan selvsagt fordeles på forskjellige konteringer, feks. avdeling, prosjekt og kunde. Du kan enkelt følge opp disse og ta frem faktureringsgrunnlag til dine kunder og ettersystemer.

Fakturer alt på prosjektet samtidig

I Flex summeres samtlige lønnsarttransaksjoner som er generert fra en spesifikk reise, kilometergodtgjørelse, utlegg eller representasjon. Derfor kan du enkelt fakturere alt som er inkludert i et prosjekt ved ett og samme tilfelle.

Ferie i kombinasjon med tjenestereise

Vil du ta noen dagers ferie i kombinasjon med en tjenestereise? HRM Travel håndterer dette, uansett om du velger å ta ferie i begynnelsen, slutten eller midt i tjenestereisen.

Registrer med riktig valuta

La HRM Travel gjøre jobben. Systemet konverterer automatisk til norske kroner med aktuell kurs.

Håndtering av kredittkort

Utlegg på reisen som du betaler med kort kan du enkelt inkludere i reiseregningen. Bruker du også kortet til private kjøp er det bare å markere hvilke kjøp som er private og hvilke du skal ha refusjon for. Programmet håndterer resten! Foreløpig håndterer Flex HRM Travel kort fra Danske Bank, Eurocard og First Card.

Smarte løsninger for utleggskoder

Når en kredittkorttransaksjon lastes ned til reiseregningen, vil systemet ved hjelp av informasjon oppgitt på transaksjonen kunne se hvilken utleggskode som skal kobles til transaksjonen.

Digitale kvitteringer

I Flex HRM Mobile kan du til og med håndtere elektroniske vedlegg, feks. kvitteringer fra restaurantbesøk, parkeringer og billetter. Du skanner kvitteringen ved hjelp av fotofunksjonen i appen. Kvitteringen blir deretter automatisk vedlagt din reiseregning. Enklere blir det ikke!

Automatisk beregning

Flex HRM Travel utfører beregning av kostgodtgjørelse, utlegg, fradrag og representasjon. Dette gjør håndteringen av reiseregninger både raskere og sikrere.

Velg språk selv

Akkurat som i de andre modulene i Flex HRM, kan du velge hvilket språk som passer deg, eller din bedrift best.

Påminnelser og hurtigkommunikasjon

Flex gir brukeren påminnelser om når klarmarkering, godkjenning og attestering av reiser og utlegg må bli gjort. Det finnes også en meldingsfunksjon for å sende hurtigmeldinger til ansatte.

Få oversikt over bedriftens tjenestereiser

Med statistikkfunksjonen i Flex HRM har du et perfekt verktøy for å ta frem bedriftens statistikk.

Du kan følge opp bedriftens kostnader for tjenestereiser og utlegg. Kartlegge hvordan bedriftens belegningsgrad forandres i løpet av året og følge reisekostnader per prosjekt.

Med oversiktlige søyle-, linje- og sektordiagrammer kan du visualisere bedriftens sifrer. Du kan også enkelt publisere statistikken på startsiden, slik at den blir synlig for ledere og andre brukere av systemet. Tilgjengeligheten kan styres slik at de ulike rollene i organisasjonen får tilgang til eksakt den informasjonen de har behov for. Bruksområdene er mange.

Trenger du å integrere systemet ditt med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Virker løsningen vår bra?

Vi er faktisk ganske stolte over våre produkter. Kontakt gjerne en av våre medarbeidere for mer informasjon.

Kontakt
KONTAKT

Registrer utgifter fortløpende på mobilen!

Vi viser vi deg hvor enkelt det kan gjøres.