Travel_ Header kopiera

FLEX HRM TRAVEL

En smartare måte å håndtere reiseregninger og utgifter på

Si farvel til kaoset med kvitteringer og kompliserte skjemaer! Flex HRM Reise er reiseregningssystemet som automatiserer og forenkler hele prosessen med å håndtere reiser og utgifter. Alltid tilgjengelig på nett og på mobilen – slik at arbeidet blir gjort nå, ikke senere.

apollo_logotyp
ICE_logo
nam_logo
AVIS_logo
cheffelo
nordicpaper
hurtigruta-carglass-logo
Adidas_logo (1)

Vår løsning

Slutt på utgiftskaoset! Oppdag fordelene med Flex HRM Travel!

Ta bilder av kvitteringene dine, administrer reiseutgiftene dine og hold styr på reiseloggene og refusjonene. Flex HRM Reise er fullpakket med smarte funksjoner som sparer tid for både ansatte og administratorer. Mindre bryderi og mer kontroll helt til fakturering og utbetalte lønninger, ganske enkelt.

Flex HRM Travel er en del av Flex HRM alt-i-ett-løsningen for de som ønsker å jobbe sømløst og smart. Høres det ut som noe for deg? Book en demo i dag!

Et utvalg av våre kunder

Recipharm_logo_RGB_Green-1

Recipharm

"All den informasjonen vi trenger om våre medarbeidere er nå i Flex HRM. Vi trenger ikke supplere med noe annet, og det er så deilig!"

nordlock

Nord-Lock

"Vår motivasjon var å ha en tilgjengelig, kvalitativ lønnsstøtte som også kan gi det lille ekstra til HR og ledere uten at det skal ta lang tid eller koste mer."

christian berner

Christian Berner

"Siden Flex Applications kun jobber med personalsystemer, kan de tilby en organisasjon med spesialister med kunnskap om både support og teknologi innenfor HR."

Her er noen eksempler på hvordan Flex HRM Travel forenkler håndteringen av reiseregninger og utgifter:

Strømlinje­ formede prosesser

Flex HRM Travel hjelper deg med å arbeide smart gjennom hele arbeidsflyten – fra registrering og godkjenning til lønnsutbetaling og fakturering. Si farvel til komplekse beregninger for innenlandske og internasjonale tillegg, fradrag, underholdningsutgifter, og alt annet som må være nøyaktig – systemet tar seg av alt for deg.

Enkel kvitterings­ håndtering

Ta bilder av kvitteringene dine med mobilen rett etter kjøp og registrer utgiftene dine smidig. Systemet tolker datoer, beløp, MVA, og mer, og sikrer at alle detaljer blir nøyaktig og automatisk plassert i utgiftsrapporten din.

Komplett reiselogg

Reiselogen er sortert på noen få klikk med full støtte for firmabiler, private kjøretøy, og administrasjon av drivstoffgodtgjørelse. Hvis du ønsker å automatisere enda mer, kan du registrere bilreisen direkte i appen – og systemet holder styr på reisetid, avstand, og tilbakebetalingsbeløp.

Enkle kredittkortkjøp

Alle kortutgifter importeres enkelt inn i utgiftsrapporten med et raskt klikk. Hvis kortet også brukes til personlige kjøp, markerer du bare disse – systemet tar seg av resten!

Et system for hele Norden

Flex HRM håndterer tilleggsreguleringer for Sverige, Norge, Danmark, og Finland – slik at hele bedriftsgruppen kan bruke ett enhetlig system. Du kan også oversette alle systemtekster til engelsk eller et annet nordisk språk du velger.

Rapporter og nøkkeltall

Et brukervennlig dashboard serverer oppdaterte nøkkeltall, et bredt utvalg av standardrapporter, og en rapportgenerator der du kan bygge dine egne rapporter akkurat slik du vil ha dem. I Flex HRM har du alle verktøyene for å gjøre tall og data til verdifulle innsikter.

Integrasjoner

Synkroniser sømløst med alle dine favorittsystemer!

Vi tilbyr både skreddersydde integrasjoner og et åpent API som lar deg koble til praktisk talt hvilket som helst system du foretrekker.

FlexHRM_liten

Flex integrasjon

Du kan enkelt integrere alle systemer med Flex på en sikker og fleksibel måte. Det er to forskjellige veier å gå for å integrere med Flex: via Web-API eller via tekstfil. Vi hjelper deg gjerne med dine integrasjonsspørsmål angående våre systemer.

Visma

Visma Lön

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til Visma Lön for lønnsutbetaling. Visma Lön har forenklet hverdagen for tusenvis av lønnsadministratorer.

Visma

Visma Lønn

Tidsrapporter og reiseregninger kan eksporteres til det norske lønnssystemet Visma Lønn for lønnsutbetaling. Visma Lønn kombinerer det beste fra tradisjonell lønnsfunksjonalitet med det siste innen nettbaserte løsninger og apper.

Vanlige spørsmål om Flex HRM Travel

Travel_utlaggmobil

Støtter dere kredittkort?

 Absolutt. HRM Travel støtter kort fra Danske Bank, Eurocard, SEB, First Card, Citibank og Handelsbanken.

Støtter systemet svenske og utenlandske diettgodtgjørelser? Skattefrie og skattepliktige diettgodtgjørelser?

a, absolutt. Systemet tilbyr omfattende håndtering av diettgodtgjørelser og beregner automatisk alle beløp basert på datoer og tidspunkter for dine registrerte reiser.

Støtter systemet fotografering og tolkning av kvitteringer?

Ja, selvfølgelig! Slik fungerer det smart: Etter å ha pådratt deg en utgift, tar du et bilde av kvitteringen med mobiltelefonen din. Datoen, beløpet, merverdiavgiften og all annen informasjon skannes deretter ved hjelp av OCR-teknologi, slik at all informasjon automatisk og nøyaktig plasseres i din utgiftsrapport.

Kan visse personer begrenses til å se bare spesifikke utgiftskoder?

Absolutt. Som andre funksjoner i Flex HRM Travel, er det et robust tillatelsessystem på plass, som gjør det enkelt å kontrollere hvem som kan se og registrere hva.

Støtter systemet velferdsgodtgjørelser og deres maksimale grenser?

Ja. Enten du jobber på en datamaskin eller bruker appen, kan du øyeblikkelig se i utgiftsrapporten hvor mye av velferdsgodtgjørelsen du har brukt og den maksimale grensen.

Flex support

Vår support er her for deg!

Lurer du på noe eller har du møtt på en utfordring i systemet vårt? Vår dedikerte support er alltid her for deg!

Hva kan vi hjelpe deg med i dag?

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe viktig! Få med deg det siste innen lønn og HRM med vårt nyhetsbrev!