We are Flex

Om oss

Teknologiselskapet som revolusjonerer HR

Flex Applications er det svenskeide teknologiselskapet som spesialiserer seg innen HR, arbeidskraftsstyring og lønn. Siden vår reise begynte i 1990, har spillereglene endret seg flere ganger. Men målet vårt er like relevant nå som det var da: å gjøre kompleks personelladministrasjon litt smidigere og litt smartere med hjelp av banebrytende digitale løsninger. Revolutionizing HR through technology, enkelt og greit.

Om oss_passion

Med lidenskap for HR-administrasjon

Det hele begynte på et kontorfellesskap i Kumla tilbake i 1990. En mann ved navn Miran Dennerqvist hadde bestemt seg for at det var på tide med neste skritt: å forlate jobben som programmerer, starte sin egen virksomhet og la sin brennende lidenskap for personelladministrasjon og programvareutvikling blomstre. Og så ble selskapet som senere skulle bli kjent som Flex Applications født.

Hopp noen år frem i tid til siste halvdel av 1990-tallet. "The X-Files" ble vist på (klumpete) TV-er, og The Cardigans toppet musikklistene. Og så var det den nye spennende tingen kalt internett. Det var en portal til verden, som brakte den rett inn i stuen vår (eller, vel, via en summende og skrikende modem).

Det tok ikke lang tid før en ny visjon begynte å ta form innen utviklingsteamet til Flex Applications. En gang til ønsket selskapet å være først med det nyeste: et komplett nettbasert personellsystem.

Reisen har bare begynt!

Tre tiår senere står vi her. Vår reise har gått fra DOS til Windows og videre til web, AI og app. Fra en liten enmannsbedrift til et markedsledende selskap med 150 ansatte og tusenvis av kunder.

Oppskriften vår på suksess? Aldri slå seg til ro. Veiledet av vår visjon om "Revolutionizing HR through technology", utvikler vi kontinuerlig løsningen vår med innovativ teknologi. For våre kunder, og mest viktig av alt, sammen med våre kunder. Reisen har vært lang, men den har bare så vidt begynt!

Vår reise

1990

Tidslinje-1

Flex blir grunnlagt av Miran Dennerqvist på et kontorfellesskap i Kumla under navnet Miranda Software AB. Selskapet fokuserer på lønnssystemer og rapportgenereringsprogrammer.

1992

Tidslinje-2

Vårt første reiseregningssystem ser dagens lys! Noen av våre første kunder inkluderer Emhart Teknik, Carl Zeiss og Bausch & Lomb.

1996

iStock-1355638834 (1)

Vi lanserer den første Windows-baserte versjonen av Flex Reseräkning og endrer navnet vårt til Flex Datasystem. Kontoret flyttes til Örebro og består av tre ansatte.

1999

Tidslinje-4

Flex trår inn i den digitale verdenen! Flex' løsning utvides med et nettbasert reiseregningssystem, grunnlaget for det som senere ble til Flex Portal.

2001

Meeting-postits

Flex Tidredovisning lanseres. Flex har nå syv ansatte: fem utviklere, en kundestøtteansatt og en administrator.

2007

Tidslinje-6

Flex Lön (Classic) lanseres – et trekk som viser seg å være svært vellykket og ivrig etterlengtet av våre eksisterende kunder.

2013

Tidslinje-7

Vår nettbaserte løsning, Flex HRM, lanseres, med Time, Travel og Plan integrert som delsystemer. Vi åpner et kontor i Oslo.

2015

Flexiga champangeglas-1

Flex feirer 25 år! Vi rebrandes som Flex Applications, fornyer oss med nye farger og logo.

2017

iStock-1147724071

Flex HRM Payroll lanseres. Vi har nå 80 ansatte fordelt på fem kontorer i Sverige og ett i Norge.

2018

iStock-1464049502_mindre-1

Lønnsenteret Flex Services åpner dørene, noe som gjør at vi kan bistå våre kunder med outsourcing av personell- og lønnsadministrasjon.

2023

Jane Lundgren Ericsson 1

Flex Applications blir kjøpt opp av programvareselskapet Visma, og Jane Lundgren Ericsson tar over som administrerende direktør etter Björn Jareblad. Vi har nå 140 ansatte fordelt på fire kontorer i Sverige og Norge.

Våre samarbeidspartnere

Selv om du kan oppnå mye på egenhånd, oppnår vi utrolige ting sammen. Gjennom langsiktige og velvalgte partnerskap skaper vi enda mer verdi for deg som kunde.

BDO-1
accountor
cropped-DKR-logo-bla-rosa
aspia
amesto-1
klara consulting
catalystone_logoEdit
pa-kompetens
exaktum-3
6504387086412e2aa9f635a1_Youroffice_original (2)
ECTlogo

Nysgjerrig på å bli med oss?

Er du interessert i en stimulerende og variert rolle i et selskap som oppnår ekstraordinær markedsuksess? Da har du kommet til rett sted! Sjekk ut våre ledige stillinger her.