Career

Karriere

Ønsker du å bli med oss på Flex?

Er du ivrig etter en variert og stimulerende jobb med fantastiske kolleger? Da har du kommet til rett sted! Vi er en gjeng utviklere, supportspesialister, lønnsentusiaster, HR-profesjonelle og IT-helter som alle jobber utrettelig mot det samme målet: å forenkle arbeidsdagen gjennom innovativ teknologi. Sjekk ut våre ledige stillinger eller send oss en generell søknad!

Beklager, vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger,

men så snart det dukker opp ledige stillinger, kan du se dem her. Ta gjerne en titt igjen snart!

Hva vi tilbyr

Å gjøre vårt beste for å skape et trivelig arbeidsmiljø og en sunn balanse mellom jobb og fritid er en selvfølge for oss i Flex. Vi tror slik: å ha det bra, føle seg trygg og få utvikle seg på jobben er nøkkelen til suksess – for deg, for selskapet, men også for våre kunder. Hvordan gjør vi det? Omtrent slik

Fleksitid

Ikke overraskende er fleksitid noe vi elsker her i Flex. Å kunne starte litt senere eller stå av litt tidligere er rett og slett gull verdt (for selv om jobben er gøy, har du faktisk også et liv utenfor)

(Riktig) helsebidrag

Gym, yoga eller treningsapp? Med vårt generøse helsebidrag kan du gå all in på akkurat den treningsformen du liker.

Hybridarbeid

I Flex er det fritt fram å jobbe en eller et par dager hjemmefra (hvis det passer for deg) og resten av uken på noen av våre superfriske kontorer.

Utviklingmuligheter

Kunskap är king! På Flex tror vi stenhårt på det här med kompetensutveckling och erbjuder både kurser och nya karriärvägar som hjälper dig (och företaget) att växa.

Fordelaktige rabatter

Hotell, briller eller kinobilletter til en rimelig pris – via helseportalen Benify er det mange fordelsaktige rabatter å dra nytte av for deg som Flex-ansatt.

Morsomme happenings

Her i Flex er vi litt ekstra stolte av vårt fine fellesskap. Luksusfika, julebord, konferanser og en og annen after-work-øl er bare noen av alle hyggelighetene du kan forvente deg hos oss."

Spontan søknad

Vil du bli vår nye kollega?

Er du en fantastisk supportspecialist, utvikler, lønnsproff eller HR-konsulent? Eller har du andre ferdigheter som ville passe perfekt her hos Flex? Send inn din spontan søknad og fortell oss mer om hvorfor vi er den rette matchen for hverandre. Vi ser frem til å høre fra deg!

Jeg vil gjerne jobbe med dere!