Flex HRM Mobile
- HRM-system på app

Hvor som helst og når som helst! Med Flex HRM Mobile får alle ansatte full kontroll på sin arbeidstid, sine timelister, reiseregninger og kollegenes kontaktinformasjon via mobilen. Flex HRM Mobile gir deg muligheten til å ha hele kontoret i lomma. Er dette noe for din bedrift? Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

 

Kontoret i lommen

Er du mye på farten? Med Flex HRM Mobile kan du utføre ditt arbeid uansett hvor du måtte befinne deg. Du og dine kolleger får dermed en enklere hverdag med full kontroll over arbeidstiden og mulighet til å registrere arbeidstid og reiseregninger uansett hvor dere er. Du som sjef kan raskt og enkelt attestere timelister, fraværsøknader, reiseregninger og bemanne personal til vakter de ansatte selv har mulighet til å ønske, alt direkte i mobilen.

Tidregistrering på mobilen

Flex HRM Mobile gir deg alltid tilgang til oppdaterte timelister. Registreringsbildet er tilpasset måten brukeren registrerer timer i Flex HRM og funksjonalitet for å registrere klokkeslett/timer, pauser, fravær og kommentarer er også ivaretatt. Arbeidstimene kan også fordeles på prosjekter, kunder, oppgaver eller artikler. Kostnadene kan markeres før fakturering. Konsulenter, håndverkere eller andre ansatte som er mye på farten kan nå registrere timene i mobilappen løpende så fort arbeidet er gjort og får dermed en mer effektiv arbeidshverdag.

Full oversikt over arbeidstidene dine

Alltid tilgang til et detaljert arbeidsskjema og full oversikt over registrerte timer per dag og for perioden.
Dette sikrer at medarbeiderne har kontroll på registrerte timer og får en god oversikt på for eksempel ferie, egenmeldinger, overtid, fleksitidssaldo og avspaseringsdager.
Oversikten gjør det enkelt for de ansatte å se om man glemt å registrere noe.

Nøyaktige arbeidstider med stempling

Stemple via mobilen og få en raskere og mer nøyaktig timeregistrering. Det er mulig å styre hvilke ansatte som skal kunne stemple og hvor man har mulighet til å stemple inn og ut fra. I regelverket for stemplinger finnes det også mulighet til blant annet å styre hvor tidlig eller sent det skal være mulig å stemple inn eller ut.

Søk om fravær på mobilen

Søk om ferie eller annet fravær direkte fra Flex HRM mobile. Blir du syk og ligger hjemme kan du enkelt registrere fraværet med mobilappen. I Flex HRM mobile får du også en god oversikt over tidligere godkjente og søkte fraværstilfeller.

Ønske ledige vakter

I Flex HRM mobile kan medarbeiderne få en oversikt over ledige vakter. Med et tastetrykk på mobilen kan de sende forespørsel om å jobbe!

Komplett reiseregning

Registrer hele reiseregningen i Flex HRM Mobile. Du kan som i Flex HRM Travel registrere en komplett reiseregning på din smarttelefon eller med nettbrett. I kjøreboken er det en smart funksjon som hjelper deg med å hente frem aktuell lokalisasjon ved hjelp av stedtjenester når du registrerer din lokalisasjon. Du kan selvsagt også legge inn utlegg og representasjonsutgifter, granske og attestere reiseregninger i tillegg til avstemming av kredittkorttransaksjoner.

GPS-basert reiserute

I Flex HRM Mobile kan du registrere din reiserute ved hjelp av GPS funksjonen og deretter ha mulighet til å se på kartet hvor du har vært og hvilke stopp du har gjort.
Når du har nådd din destinasjon og stoppet GPS funksjonen har du mulighet til å legge til informasjon om din reise. Med denne funksjonen slipper du å holde orden på hvor langt du har kjørt, det regner appen ut for deg!

Skann kvitteringene dine med mobilen

I Flex HRM Mobile kan du til og med håndtere elektroniske vedlegg, feks. kvitteringer fra restaurantbesøk, parkeringer og billetter. Du skanner kvitteringen ved hjelp av fotofunksjonen i appen. Kvitteringen blir deretter automatisk vedlagt din reiseregning. Enklere blir det ikke!

Perfekt for ledere

Fra mobilen kan ledere enkelt godkjenne timelister og fraværssøknader uavhengig av tid og sted. Dager som er kontrollert i timelisten vil deretter bli lukket. Som leder får du også en oversikt over hvilke ansatte som ønsker å arbeide på ledige vakter og hva bemanningsbehovet er på respektive vakt. Det gjør det enkelt å se hvilke ansatte som er tilgjenglige og de ledige vaktene kan dermed raskt bemannes.

Tilgjengelighet og kommunikasjon

I Flex HRM mobile kan du se hvem av dine kollegaer som er på jobb, er syke, har ferie eller annen type av fravær. Du har også tilgang til en komplett kontaktliste og kan enkelt kommunisere med de andre ansatte ved å trykke på kontaktsymbolet på medarbeiderne.

Trenger du å integrere systemet ditt med vårt?

Det er mulig å koble Flex HRM sammen med flere ulike før og ettersystemer, eks program for lønn, bokføring og fakturering. I tillegg til disse skreddersydde koblingene har vi også et åpent API som gjør det enkelt å integrere Flex HRM med i prinsippet hvilke som helst annet system.

Les mer

Virker løsningen vår bra?

Vi er faktisk ganske stolte over våre produkter. Kontakt gjerne en av våre medarbeidere for mer informasjon.

Kontakt
KONTAKT

Timer og reiser registreres på appen!

Kontakt oss for en demonstrasjon.