10 måter å effektivisere hverdagen din på

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >10 måter å effektivisere hverdagen din på</span>

Stressa på jobb? Mange administrative bekker små... Visse dager drukner man i oppgaver som ikke bidrar til ens faktiske arbeidsoppgaver, men som likevel må gjøres.

Heldigvis går det andre veien også. For hver administrativ oppgave du kan automatisere eller effektivisere, sparer du tid og energi som du kan bruke på det du faktisk vil og burde jobbe med.

-Med Flex HRM får du en bra helhet, med en mengde smarte funksjoner som effektiviserer din hverdag. Vi har alle deler av personalhåndteringen - alt fra tidrapportering og reisehåndtering til HR-støtte. Ett system gjør jobben, noe som gjør at du blir erfaren og sparer mye tid, sier Rickard Israelsson, produktsjef for systemene Lønn og HR.

Her gir Rickard Israelsson, sammen med kollegaen Andreas Tapper, ti eksempel på hvordan Flex HRM kan effektivisere din hverdag.

 1. Riktige regler og kompensasjon – automatisk

  Systemet holder automatisk kontroll på alle regler og kompensasjoner -Alt du trenger å gjøre er å registrere timer.

 2. Enkel håndtering av reiseregninger

  For å registrere en bilreise er det nok med et klikk i appen for å ta et opptak av bilreisen din. Deretter registreres hele bilreisen din automatisk, ved hjelp av satellittposisjonering.

 3. Stemple timer med et tastetrykk

  Å registrere timer i Flex kan gjøres så enkelt som at du stempler når du kommer på jobb og stempler ut igjen når du drar fra jobb. Alt dette kan gjøres på mobilappen. Enklere blir det ikke.

 4. Utlegg registreres automatisk

  Hvis du for eksempel betaler parkeringen med kort, vil systemet skanne det og sørge for at utlegget havner i riktig kategori. Du kan til og med fotografere kvitteringen med smarttelefonen din. Applikasjonen vil da lese dato, beløp og moms og sørger for at all informasjonen legges inn i systemet.

 5. Rask fraværsøknad

  På mobilen kan du enkelt se hvor mange feriedager du har igjen, eller hvor mange timer med avspasering du har spart opp. Så fort du har opprettet en søknad får leder en pushvarsel på telefonen og kan da godkjenne eller avslå fraværsøknaden.

 6. Bytt skift i lunchen

  Du og kollegaen din spiser lunch i kantina og kommer på at dere gjerne skulle ha byttet skift den kommende uken. I stedet for å gå til sjefen, kan dere sende et ønske om å bytte skift via appen på telefonen. Leder får melding om dette og kan godkjenne/avslå forespørselen om byttet.

 7. Smidig bytte av avdeling

  Skal du bytte avdeling på jobben kan alle tilganger legges inn i systemet i forveien. På denne måten kan du fra dag 1 rette alt av fokus på de nye arbeidsoppgavene. Din gamle leder vil kunne godkjenne de gamle timelistene dine, mens din nye leder overtar dette ansvaret fremover.

 8. Digital signering av viktige avtaler

  Ansettelsesavtaler, behandling av personopplysninger og andre blanketter.. Det er mye som skal skrives ut, signeres og arkiveres. Nå lanserer vi, sammen med Verified, en tjeneste for digital signering - som gjør at det du kan signere viktige dokumenter med bank-id.

 9. Smidig konsernhåndtering

  Er du sjef i et konsern med ansatte i ulike datterselskap, kan du få en oversikt over samtlige ansatte i samtlige selskap, i samtlige land, i nærværsoversikten. Dette gir en bedre oversikt over konsernet.

 10. En drøm for lønnadministrator

  Flex kan integreres mot mange ulike lønnssystem og man kan enkelt opprette lønnsfiler som kan lastes direkte opp i bedriftens lønnssystem.

Relaterte innlegg