Flex informerer

BDO ser lyst på fremtiden

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >BDO ser lyst på fremtiden</span>

I flere år har BDO tilbudt Flex Applications løsninger til sine kunder. Therese Karoline Nygaard er nasjonal systemeier for Flex HRM i BDO Norge, som er en samarbeidspartner av Flex International. Therese jobber med salg, oppsett og implementering av systemet, rådgivning og drift. Vi har tatt en prat med Therese om samarbeidet med Flex, erfaringer med Flex HRM og tanker om fremtiden.

Komplett leveranse

BDO er ledende innenfor revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester. Selskapets rådgivere har kjernekompetanse innenfor HR, digitalisering, lønn og regnskap. BDO tilbyr  Flex HRM som systemtjeneste, kombinert med lønnssystem og regnskap for sine kunder, for å dekke hele arbeidsflyten.

- Fordelene med en komplett leveranse er at kundene våre får samlet alle tjenester knyttet til personal, lønn og regnskap på ett sted. Med Flex HRM får kundene våre lagret personaldata på en effektiv og sikker måte. Vi har lang erfaring med å bistå våre kunder innenfor ulike bransjer, og vet hvordan bedrifter får best mulig nytte av et HRM-system. At vi bistår kunden gjennom alle stegene i prosessen er noe kundene våre setter pris på.

Tilbakemeldinger fra kunder

Therese opplever at kunder har hatt gode erfaringer med å spare tid på manuelle prosesser, slik at de kan bruke mer tid på kjernevirksomheten.

- Vi opplever at Flex HRM fungerer som et godt støtteapparat til ledere i oppfølgingen av ansatte. Flex HRM gjør det enklere å få kontroll og oversikt på overtidstimer og sykefravær. Medarbeidere opplever at systemet har et brukervennlig grensesnitt som gjør at det er enkelt å registrere timer, reiseregninger og utlegg. Flex HRM er også fleksibelt, noe som gjør at kundene får det oppsettet de ønsker.

Om samarbeidet mellom Flex og BDO

For Therese og BDO har det vært viktig å kunne tilby et HRM-system som kan tilbys til ulike kunder i både mindre og større skala.

- Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å få oversikt og kontroll på bedriften, både store og små. Derfor er det viktig for oss å tilby et tilpasningsdyktig system, slik som Flex er. Det gjør at vi kan tilpasse systemet til alle våre kunder, uavhengig av størrelse.

Therese opplever at det er et stort behov i markedet, spesielt ettersom at kravene øker for behandling av persondata.

- Alle bedrifter med ansatte har behov for et HRM-system, for å gjøre personaladministrasjonen enklere og mer effektiv. Derfor er det viktig for oss at vi kan tilpasse systemet til alle våre kunder, uavhengig av størrelse. Flex er alltid interessert i å lytte til våre tilbakemeldinger vedrørende systemet, slik at vi kan være med på videreutvikle systemet fremover. Vi har et godt samarbeid, og vi ser frem til fortsettelsen.

Alle bedrifter med ansatte har behov for et HRM-system, for å gjøre personaladministrasjonen enklere og mer effektiv.

Lys fremtid

Therese har gode opplevelser fra samarbeidet mellom BDO og Flex Applications og ser lyst på fremtiden.

- Dagens arbeidsliv er preget av høy endringstakt, og derfor er det også viktig for oss å jobbe med en partner som alltid jobber med utvikling og forbedringer. Vi ser lyst på å fortsette samarbeidet med en partner som alltid jobber med utvikling, følger med på endringene i regler og lovverk, og utviklingen i forskjellige bransjer. Det betyr mye for oss at Flex lytter til våre tilbakemeldinger og ønsker, for videreutvikling av systemet.

Flex Applications ser også lyst på fremtiden og gleder oss til å fortsette utviklingen av Flex HRM, slik at vi kan fortsette å tilby smarte og brukervennlige løsninger for våre kunder.

Relaterte innlegg