Flex informerer

Flex passerer 100-grensen

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex passerer 100-grensen</span>

Flex Applications er nå oppe i tresifret tall når det gjelder ansatte. I april passerte vi hundre ansatte i konsernet. Blant de nyansatte er det alt fra systemutviklere, lønnsspesialister, HR-konsulenter, supportmedarbeidere og prosjektleder til salg, samt IT-chef.

Hvem har fått æren av å være den hundrede ansatte? Etter en rask titt i Flex HRM viser det seg at det var Hugo Sagstrøm, som ble ansatt som systemutvikler i april.

Visste du at du var nr 100 på Flex, Hugo?

– Nei, det visste jeg faktisk ikke. Så gøy! Hugo kom til Flex gjennom et systemutviklingsprosjekt og har vært hos oss siden slutten av januar. Etter prosjektet, som er det siste man gjør på kurset, ble han – på samme måte som kompisen; Andreas – ansatt hos Flex.

Hva er inntrykket ditt så langt?

-Mitt inntrykk er at Flex er en stabil og trygg arbeidsplass med hyggelige kolleger, der det fokuserer på at alle skal trives på jobben. Utover det, har jeg skjønt at vi leverer gode produkter til kundene våre.

Fra ny i jobben til rutinert i bransjen. Nina Fransson, du har vært med nesten helt fra konsernets begynnelse. Fortell om hvordan alt begynte?

– På den tiden het bedriften "Miranda Software" og vi satt sammen med mange andre bedrifter på et kontorhotell i Ørebro. Det var jeg, Miran og en programmerer til. Jeg hadde mange flere arbeidsoppgaver på den tiden. jeg holdt styr på administrasjon, løpende bokføring og instruksjonsmanualer til kunder.

Du var lenge vært ansiktet utad for reiseregningssystemet i og med at du alene tok deg av kundesupporten. I dag jobber du som sekretær til den administrerende direktøren?nina-fransson-1

– Ja, idag tar jag ingen support i det hele tatt, og det hender at jeg savner det. Spesielt om jeg ser en bekjent fra gammelt av dukke opp i systemet, folk jeg hadde kontakt med for 10-15 år siden. Da hender det at jeg blir litt nostalgisk. Likevel har jeg jo veldig trivelige kolleger, så de har fylt plassen. Med unntak av sekretæroppgavene jobber jeg med ordrehåndtering, fakturering og administrasjon av mye forskjellig.

Hva er det beste med Flex synes du? – Det er et stabilt, trygt og bra selskap som er ledende på sitt område. Dessuten er det en veldig bra atmosfære og det er gøy å være på jobb. Kort sagt så er det en bra gjeng!

Ser fremover

Fra ledelsens synspunkt er man optimistisk.  Björn Jareblad, direktør, ser lyst på fremtiden til Flex.

– Til tross for en tøff økonomi, regner vi med at vi fremdeles vil klare oss bra, og til og med øke omsetningen i år. Uansett konjunkturbevegelser må bedrifter betale ut lønn hver måned, dermed er vi litt "skjermet" fra den nåværende Corona-situasjonen. Vi er veldig heldige sånn sett. For øyeblikket, med alle nye avgjørelser fra regjering og myndigheter, samt permitteringer/varsel, akselereres istedet etterspørselen på være produkter og tjenester. Våre kunder har bruk for produktene våre, også nå når noen må stramme inn og effektivisere. Vår målsetning er fortsatt den samme - å ha full fokus på personalplattformen Flex HRM og bygge attraktive tjenester rundt den. Våre kunder har bruk for produktene våre, også nå når noen må stramme inn og effektivisere.

Hvordan ser det ut på personalfronten i fremtiden for Flex?

– Vi har en utrolig etterspørsel på vårt lønnssenter og der kommer vi til å rekruttere flere lønnsspesialister. Videre er IT-sikkerhet og produktutvikling områder som hele tiden krever nye rekrutteringer, sier Bjørn Jareblad. 

Relaterte innlegg