Oppdag nyhetene som forenkler din arbeidshverdag

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Oppdag nyhetene som forenkler din arbeidshverdag</span>

Stressende på jobben? Med de riktige verktøyene er det verdifulle minutter å spare - både for lederen og avdelingen for ansatte og lønn. Våre utviklere jobber kontinuerlig for fullt for å utvikle nye funksjoner og smartere løsninger i vårt nettbaserte personalsystem, med målet om at du skal ha en enklere arbeidsdag. Hold fast, her er åtte høydepunkter fra utgivelsene i året som har vært, som du ikke kan gå glipp av!

 1. Dagsferske nøkketall – også når du er på farten

  Vår store nyheter våren 2020 var Flex HRM-dashbordet - det smarte digitale instrumentpanelet som gir ledere og ledelse et raskt øyeblikksbilde av sykefravær, personalomsetning, årsaker til oppsigelse og andre viktige nøkkeltall - med noen få korte tastetrykk. Alt er pakket på en lettfattelig og intuitiv måte med sektordiagrammer, grafer og målere med grønt/gult/rødt lys. I vår siste utgivelse har du også tilgang til dashbordene dine direkte i appen - perfekt for deg som trenger å oppdatere deg på dagens tall under et pågående møte eller når du er på farten.

 2. Medarbeidersamtale 2.0

  Opplever du at administrasjonen rundt medarbeidersamtalene dine stjeler for mye tid og energi? I vårt HRM-system Flex HRM Employee la vi til flere smarte funksjoner i løpet av året for en 100% digital og sømløs flyt. Lederen og de ansatte kan nå forberede seg på samtalen på forskjellige steder og dele svarene sine bare når de føler seg klare. Skjemaet signeres deretter. Og for å lette prosessen ytterligere, kan du bruke den smarte funksjonen som skyver ut påminnelser til lederen og medarbeideren - slik at begge parter vet hva de skal gjøre og når.

 3. Aldri mer kvitteringer

  Lei av kvitteringsbesvær? I vårt reiseregningssystem Flex HRM Travel er det en smart funksjon der du kan ta et bilde av kvitteringen din med mobilen din og deretter la appen lese beløp, moms og andre detaljer fra kvitteringen og legge inn disse på riktig sted i reiseregningen. Nå har vi raffinert teknologien og tatt kvitteringstolkningen til et helt nytt nivå - med fem ganger raskere hastighet enn før og en nøyaktighet som overgår mange andre systemer på markedet. Ingen flere stressende hauger med kvitteringer når appen gjør jobben for deg!

 4. Stålkontroll på ferie og avspasering

  Ferier, fleksible timer, avspasering og sykefravær... I Flex HRM har vi derfor sørget for at du enkelt har oversikt over ønskede saldoer, som helligdager, avspasering og fleksitid, direkte på mobilen.

 5. Registrer reiseregningen på et øyeblikk!

  Nå er det som kjent ikke tiden for de lange forretningsreisene - men det er kanskje fortsatt tider når du trenger å kunne registrere kvitteringer, utlegg og reiseregninger på en enkel måte med så få trinn som mulig? Med et smart grensesnitt har vi nå gjort det enda enklere å registrere reise og utlegg i Flex HRM Travel reiseregningssystem. Du har nå alle funksjonene du trenger samlet under en enkelt knapp i systemet - uavhengig av type reise eller utlegg du skal registrere. Deretter følger en pedagogisk flyt som guider deg hele veien fra start til slutt. Hele reiseregningen registrert på et øyeblikk!

 6. Bli påminnet om dager som er verdt å feire

  Har du en tendens til å glemme kollegaenes bursdager eller andre merkedager? Nå kan du få en påminnelse når det nærmer seg en bursdag, eller når det feires en merkedag på jobben - direkte i HRM-systemet. En kake, en gullklokke, eller en epost - følelsen av å bli lagt merke til gjør den ansatte fornøyd og bidrar til den positive atmosfæren på hele arbeidsplassen!

Flex HRM er det smarte nettbaserte HRM-systemet som samler hele selskapets personaladministrasjon i et enkelt sømløst grensesnitt. Timelister, reiseregninger, bemanning og HR-støtte - alt under samme paraply for optimal fleksibilitet og oversikt. Bruk Flex HRM via datamaskinen, nettbrettet eller mobilen din - når som helst og hvor som helst.

* Disse nyhetene ble sluppet mellom desember 2020 til mars 2021 for eksisterende kunder

Relaterte innlegg