Flex programvare

Reiseregning på autopilot!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Reiseregning på autopilot!</span>

Det skal være enkelt å registrere en reiseregning. Det er fundamentet i vår filosofi.

Miljøendringer og inspirasjon, nye bekjentskap og nye samarbeidsmuligheter. Å reise med jobben kan være fantastisk på mange måter. Å sette sammen en reiseregning på slutten av måneden er for mange ikke like fantastisk. Å registrere en reiseregning trenger ikke være tidskrevende eller vanskelig - så lenge du bruker en bra løsning for registrering av reiseregninger.

Flex HRM Travel er reiseregningssystemet som håndterer det meste for deg og hjelper deg med utfylling på en korrekt måte. Du velger bare hvilken type tur du har foretatt deg (innenlands, utenlands, eller biltur). Deretter blir du guidet steg for steg med hvilken informasjon du trenger å registrere og i hvilken rekkefølge. Så enkelt er det. Du velger selv hvor og når du skal fylle ut reiseregningen, da alt du trenger er samlet i mobilapplikasjonen.

Minimerer risikoen for feil

Det å ha et moderne og brukervennlig reiseregningssystem innebærer en trygghet både for den reisende og lønnsavdelingen. Den ansatte kan være trygg på at lønnsavdelingen får med seg alle detaljer i reiseregningen og lønnsavdelingen kan senke skuldrene med tanken på at reiseregninger blir fullført god tid.

-For de som sitter på lønnsavdelingen, kuttes det utrolig mange timer i arbeid som ellers ville blitt gjort manuelt. Det blir også enklere for deg som lønnsadministrator fordi du ikke trenger å sitte og taste inn alt. Uansett hvor god du er som administrator innebærer all manuell håndtering en viss feilrisiko, sier Pär Nilsson, kontorsjef i Flex Applications.

Tid er penger. I gjennomsnitt koster det 300 kr for et selskap å håndtere en reiseregning. Hvis arbeidet rundt reiseregninger automatiseres og forenkles, kan du spare penger, tid og frustrasjon.

Relaterte innlegg