Flex informerer, Flex programvare

Spar tid med kvitteringsskanning

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Spar tid med kvitteringsskanning</span>

Reiseregninger kan være rotete å registrere hvis man mister kontrollen over kvitteringer - dette er noe mange ansatte som reiser og registrerer utlegg kan irritere seg over. Vil du forenkle håndteringen av reiseregningen og samtidig spare tid ? Da kan en digital kvitteringskanner, som HRM Travel, være til stor hjelp.

Å registrere reiseregninger er sjelden en av favorittoppgavene våre på jobben. Faktum er at det ikke trenger å være spesielt vanskelig eller tidkrevende. La en app skanne kvitteringene dine for deg og sørge for at all informasjonen havner i reiseregningen - Da er en  stor del av jobben allerede gjort.

Spar tid og unngå hodebry

Sitter du i taxien på vei hjem fra et kundebesøk? Ta frem mobilen, ta bilde av kvitteringen fra lunchen du akkurat spiste og legg det til i reiseregningen din. Fordelene med en smidig håndtering av reiser og utlegg er mange. Gjennom å registrer utlegg i appen mens du reiser, unngår du voksende kvitteringsbunker samtidig som du slipper hodeverk på slutten av måneden. Risikoen for feil reduserer når antallet manuelle handlinger reduseres. Dessuten blir du populær hos lønnsavdelingen som får inn alt av informasjon for reisen i god tid, ferdig utfylt.

Så enkelt er det i Flex HRM Travel

  1. Fotografer kvitteringen med mobilen

  2. Systemet skanner kvitteringen 

  3. Dato, beløp og moms lagres automatisk på riktig sted

  4. Ta en rask titt for å kontrollere reiseregningen

Ferdig! I Flex HRM Travel har du tilgang til en innebygd kvitteringsskanner. Kvitteringsskanneren leser de aller fleste kvitteringer og gjør at ansatte sparer mye tid og får bedre oversikt og kontroll på reiseregningene. Er dette noe for din bedrift? Klikk her for å komme i kontakt med oss.

Relaterte innlegg