BDO i Norge velger Flex HRM

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >BDO i Norge velger Flex HRM</span>

BDO har i flere tiår vært et velkjent navn innen revisjon og regnskapsbransjen med virksomhet over hele verden. I jakten på å tilby et heldekkende personalssystem for sine kunder falt valget etter mye leting, på Flex HRM.

I Norge er BDO bransjeledende og tilbyr sine kunder rådgivning og hjelp innen regnskap og revisjon. Det oppstod et behov for en mer organisert personaladministrasjon hos flere av BDOs kunder. BDO vil selvsagt være der for kundene og hjelpe dem med å få bedre kontroll på det området. Arbeidet med å anskaffe et personalsystem var omfattende. BDO så på et titalls system før de fikk øynene opp for Flex HRM.

Det var fremfor alt tre områder hvor Flex sine løsninger stakk ut. BDO mener at Flex HRM fremstår som et veldig brukervennlig system og sammenlignet med andre systemer de så på, var det enklere i bruk. For BDO var det også viktig at systemet kan brukes av både små og store bedrifter og på dette punktet fortjener Flex virkelig sitt navn, det er fleksibelt og tilpasningsdyktig. Sist men ikke minst hadde BDO behov for et 100% skybasert system som støtter alle de viktige HR-prosessene. Der følte de seg trygge på Flex. BDO har mange kunder som er interessert i HR-støtte, og regner med å kunne sette i drift Flex HRM innen svært kort tid. BDO synes det er morsomt å få vise Flex HRM til våre kunder siden det er et produkt som blir veldig godt mottatt. Veronica Tjomsland, eier og daglig leder på Flex Application International:

- Norge er et spennende marked for oss og vi satser målbevisst siden ambisjonen på sikt er å ekspandere i hele Norden. Vi ser virkelig frem til samarbeidet med BDO.  Therese Karoline Nygaard, Supervisor | Flex HRM, BDO Norge

Om BDO Norge

BDO er ledende innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer BDO tjenester basert på kundens behov. BDO i Norge har over 1450 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Internasjonalt er BDO til stede i 162 land og teller overkant av 74 000 ansatte. 

 

 

Relaterte innlegg