Teknikhandelsföretaget Christian Berner ble lei av å ha tre separate systemer for lønnsadministrasjon, tidsregistrering og reiseregninger.

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Teknikhandelsföretaget Christian Berner ble lei av å ha tre separate systemer for lønnsadministrasjon, tidsregistrering og reiseregninger.</span>

Teknologihandelsselskapet Christian Berner ble lei av å ha tre ulike systemer for lønn, timeregistrering og reiseregninger. Etter en opphandling fikk Flex Applications tilliten til å lage et personalsystem som dekker all systemstøtte som Christian Berner trengte.

Christian Berner AB er en del av det børsnoterte selskapet Christian Berner Tech Trade. Selskapets hovedeier er fortsatt tredje generasjon av Berner-familien. Det er et Gøteborgselskap med hovedkontor i Mölnlycke og har virksomhet i alle nordiske land.

Selskapet tilbyr komponenter, systemer og tjenester til industrier og offentlig sektor i hele Norden. Et av produktområdene er miljøteknologi. Et kundeeksempel er situasjonen med det forurensede vannet i Östersund for seks år siden, noe som forårsaket magesyke i hele byen. Christian Berner kunne med fjorten dagers varsel levere utstyr med en spesiell UV-lysteknikk som drepte bakteriene og gjorde det kommunale vannet drikkbart.

Et annet produktområde, vibrasjonsteknologi, selger og utvikler vibrasjonsdempende materialer for byggebransjen, og skaper et roligere miljø i både boligbygg og offentlige bygninger. Innenfor infrastruktur sørger Christian Berner for mindre støy og lavere vedlikehold av både jernbane- og brokonstruksjon med sine vibrasjonsdempende materialer. Kort oppsummert; Christian Berner er en leverandør av avansert teknisk utstyr, komponenter og materialer fra ledende internasjonale produsenter.

Med sin kunnskap kan selskapet gjøre lange søke- og anskaffelsesprosesser korte for kunder. Finansavdelingen hadde fått nok av å styre tre forskjellige personalsystemer. Ambisjonen var å ha en leverandør for å oppnå stordriftsfordeler både i drift og kostnader. Et annet mål var at ansatte skulle bli tilbudt et stabilt, men likevel brukervennlig system.

- Vi har 80 ansatte i den svenske organisasjonen, mange jobber med flex-tid og vi måtte derfor automatisere all registrering av tid med disse. Med Flex-nettportalen kan for eksempel selgerne våre nå enkelt registrere tiden sin uansett hvor de er i landet, sier Håkan Håkansson, finansdirektør, fornøyd. Han har lang bakgrunn hos Christian Berner og har derfor et lengre perspektiv på hva fleksible nettbaserte systemer har gjort for å lette personaladministrasjonen i selskapet.

Alle systemer fra Flex har funksjoner som selskapet ikke bruker fullt ut i skrivende stund, men som Christian Berner kan bruke når organisasjonen vokser eller på noen måte endres.

- Et krav jeg har til vår personalsystemleverandør er kompetanse og kundeservice. Siden Flex Applications kun jobber med personalsystemer, kan de tilby en organisasjon med spesialister med kunnskap om både support og teknologi innenfor HR, sier Håkan Håkansson.

- Jeg er kanskje mest imponert over ekspertisen fra Flex sine konsulenter. Mange har lang bakgrunn fra kundesiden med lønnsstyring og kan derfor stille gode spørsmål om vår arbeidshverdag. Spørsmål som gjør at vi har fått et best mulig produkt ut fra hvordan vi jobber, avslutter Håkan Håkansson.

Jeg er kanskje mest imponert over ekspertisen fra Flex sine konsulenter. Mange har lang bakgrunn fra kundesiden med lønnsstyring og kan derfor stille gode spørsmål om vår arbeidshverdag. Spørsmål som gjør at vi har fått et best mulig produkt ut fra hvordan vi jobber

 

Relaterte innlegg