Oversiktlig, brukervennlighet og funksjoner fikk General Electric til å velge Flex

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Oversiktlig, brukervennlighet og funksjoner fikk General Electric til å velge Flex</span>

- Flex HRM Travel er helt enestående sammenlignet med konkurrentene. Oversiktlig, brukervennlighet og funksjoner fikk GE til å velge Flex. Konsernet Electric Group har oppdaget fordelene med Flex. - Vi er veldig fornøyde.

Administrasjonen vår er blitt mer oversiktlig siden introduksjonen av Flex Travel og Flex Time. Systemene er enkle, brukervennlige og inneholder betydelig flere funksjoner enn vi hadde før, sier Oskar Sporrong, ansattes serviceleder i GEs svenske virksomhet.

Rundt 3000 ansatte bruker Flex HRM Travel i General Electric's selskap. For Flex Time er det tilsvarende tallet 1 500. Som Employer Service leader jobber Oskar Sporrong for å finne så effektive støttesystemer som mulig for de forskjellige selskapene som er en del av GE Group. De er representert i et stort antall bransjer i Sverige. Kanskje er mest kjent GE for forskjellige bank- og finansieringstjenester samt medisinsk spisskompetanse i form av GE Healthcare. “Størrelse, struktur og forretningsorientering varierer veldig blant våre selskaper. Derfor er det viktig å finne systemer som passer alle. Bedriftene under paraplyen vår kan være små med en enkelt ansatt, eller større bedrifter med opptil 1500 ansatte.

Takket være Flex fant GE det de lette etter når det gjelder tids- og reiseregistrering preget av enkelhet, brukervennlighet og god funksjonalitet for selskaper i alle størrelser og forretningsorienteringer.

- Tidligere jobbet jeg i bioteknologiselskapet Amersham Biosciences AB, som ble anskaffet av GE i 2005. Der brukte vi Flex Reiseregning og var veldig fornøyde. Derfor var det naturlig å introdusere systemet i stor skala selv hos GE, forklarer Oskar Sporrong.

- På Amersham ble Flex Travel brukt av de som reiste oftere, men på GE bestemte vi oss for å introdusere dette for alle ansatte, fordi vi var sikre på at vi hadde et godt og velprøvd system.

Hva er det som gjør Flex-systemet så bra?

- Flex HRM Travel er helt unikt sammenlignet med hva konkurrentene kan tilby. Det er enkelt og brukervennlig, og det er også flere muligheter og funksjoner sammenlignet med det vi hadde før, sier Oskar Sporrong og gir et konkret eksempel: - Du kan gjøre avdrag på en reise hvis du kombinerer den med ferie. Tidligere måtte det gjøres to reiseregninger. Vi slipper sånt knot nå. I tillegg bruker cirka 1500 ansatte Flex Time i den daglige driften. - Fordelene er de samme med Flex Time, og best av alt er at de to systemene er integrert med hverandre, noe som ikke er veldig vanlig. Det at brukerne virkelig har tatt i bruk Flex-systemet, viser responsen som Oskar Sporrong fikk siden introduksjonen i fjor.

- På kommentarene jeg fikk fra virksomheten, merker jeg tydelig at brukerne selv opplever nettopp fordelene jeg nevnte tidligere. Det vil si enkelhet, flott funksjonalitet og at du virkelig kan gjøre alt du trenger. Hele flyten av tid og reiseregistrering kort sagt bedre og mer intuitivt i dag. Risikoen for at de ansatte registrerer feil informasjon minimeres, fordi registrering skjer på samme sted i systemene. Pluss at brukerne har tilgang til systemet hvor som helst, forutsatt at de har tilgang til Internett. Og selv om alt ikke har fungert jevnlig det første året, føler Oskar Sporrong at de får god støtte fra leverandøren når det kommer til support og råd.

Flex HRM Travel er helt unikt sammenlignet med hva konkurrentene kan tilby. Det er enkelt og brukervennlig, og det er også flere muligheter og funksjoner sammenlignet med det vi hadde før

Om GE

World General Electric Group er representert i et stort antall bransjer i Sverige. Alt fra jetmotorer til glødelamper brukes. Det kanskje mest kjente er selskapet i Sverige for forskjellige bank- og finansieringstjenester, samt medisinsk spisskompetanse i form av GE Health-care. Størrelsen på GEs selskaper varierer veldig. Det er serviceselskaper fra en enkelt ansatt til større selskaper med inntil 1500 ansatte. Mer info: www.gehealtcare.no

Relaterte innlegg