Structon Rail velger Flex HRM

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Structon Rail velger Flex HRM</span>

HRM mobile fungerer mye bedre enn appen vi hadde før. I november har en gruppe på Roslagsbanan testet den nye versjonen av Flex.

De liker spesielt godt mobilappens ulike funksjoner. Med et nytt grensesnitt, utvidet søkefunksjon og god brukervennlighet, blir Flex HRM et løft for Strukton. Viktor Blomroos, signaltekniker på Roslagsbanan har vært med i testgruppen.

I Flex HRM kan vi sette sammen en hel uke og kopiere til neste uke. Man trenger ikke legge inn dag for dag for alle teknikere, det kan man gjøre med et enkelt tastetrykk. Å komme i gang med den nye versjonen har ikke vært noe problem. Det er veldig enkelt å sette seg inn i systemet.  

- Et tips: Bruk mobilappen så mye som mulig, sier Viktor Blomroos, signaltekniker på Roslagsbanan, har vært med i Struktons testgruppe for Flex HRM.

 

 

 

Smart mobilapp

Nå når hele Strukton går over til Flex HRM vil Viktor særskilt tipse om alle funksjonene i mobilappen. Her kan du for eksempel lage reiseregninger, registrere utlegg, søke om fravær og angi om du vil få overtid som avspasering eller utbetalt.

– HRM mobile fungerer mye bedre enn appen vi hadde før. Man behøver ikke å dra innom kontoret og registrere på dataen lenger. Man kan enkelt gjøre det mens man er på jobb, på omkledningsrommet, på reise, eller når man er på kurs. Jeg kommer til å foreslå til kollegene mine at de bruker mobilappen så mye som mulig. Siden Flex ligger i "skyen" så trenger man ikke vært logget inn på intranettet for å registrere på dataen. Det er nok med en nettleser, slik at du kan komme inn i systemet uansett hvor du er. Viktor ser at det nye systemet kan spare brukeren for en hel del administrativ tid. Tid som kan brukes på andre ting.

Siden Flex ligger i "skyen" så trenger man ikke vært logget inn på intranettet for å registrere på dataen

Enklere timeregistrering

Arbeidssjef Lukas Lybeck Sköld er inne på samme spor og håper at alle kommer til å registrere tiden sin mer effektivt. Siden HRM er integrert med systemet "Navision" får ledelsen et bra overblikk over prosjektene. – Det gjør at det blir mindre stress og angst på slutten av måneden. Dette er et verktøy for å hjelpe våre kolleger på kontoret. Det betyr at vi kan bruke mindre energi på administrative oppgaver og mer tid på å hjelpe de ansatte. Viktor gleder seg til de begynner med HRM på nyåret.

– Da er det bare å kjøre på, sier han. Lukas Lybeck Sköld er fornøyd med Flex HRM. Hunden Dolly har overvåket testperioden.

 Dette intervjuet ble gjort av Matti Ridenfeldt, internkommunikasjon på Strukton Rail.

 

 

 

 

Relaterte innlegg