Tylö: Flex HRM er brukervennlige, oversiktlige og gir verdifull støtte i hverdagen

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Tylö: Flex HRM er brukervennlige, oversiktlige og gir verdifull støtte i hverdagen</span>

Tylö er verdens ledende produsent av avslapningsprodukter. For å opprettholde denne stillingen er det nødvendig med gode løsninger for personaladministrasjon. Derfor falt valget på plattformen fra Flex. - Systemene er brukervennlige, oversiktlige og gir verdifull støtte i hverdagen. Jeg føler meg veldig trygg på løsningen vår, sier Camilla Brink, personaladministrator i Tylö.

Tylö produserer miljøer for badstuer, dusjer og dampbad. Eksporten utgjør drøyt 75 prosent av den totale produksjonen og produktene markedsføres i mer enn 80 land i alle kontinenter. Virksomheten omfatter cirka 130 ansatte. Tylö endret forretningssystemet sitt for noen år siden. Dette forårsaket noen problemer med å finne et lønnssystem som passet godt inn i helheten.

- Vi lette etter et omfattende lønnssystem som var Windows-basert og lett kunne kobles til SQL-server. I tillegg ønsket vi naturlig nok å få så lite manuelt arbeid som mulig så vel som god integrasjon med våre andre systemer, sier Camilla Brink, som er personalansvarlig og også prosjektleder når vi introduserer nye systemer. Tylö brukte lønnssystemet Client-Lön. Da selskapet bak det systemet ble kjøpt opp av Flex, åpnet det seg en naturlig mulighet.

- Det føltes som en perfekt løsning. På den ene siden var jeg fornøyd med funksjonaliteten som allerede var i Client-Lön, og på den andre siden hadde jeg gode erfaringer med Flex, som jeg hadde litt kontakt med, fortsetter Camilla Brink. Tylö bestemte seg for å investere i Flex HRM. Overgangen gikk greit og Camilla Brink er veldig fornøyd med hvordan helheten fungerer.

- Flex er enkelt å bruke, gir god oversikt og er et veldig godt verktøy som letter arbeidet mitt på en betydelig måte. Å bruke begge Flex-systemene er også en stor fordel. Jeg kjenner meg igjen overalt i systemene og føler meg veldig trygg på løsningen. Camilla Brink har nå tilgang til all informasjonen og statistikken hun trenger å vite arbeidstid effektivt og med åpenhet. Hun er også veldig fornøyd med servicenivået Flex tilbyr i form av støtte og sikkerhetskopiering. - Hos Flex får jeg alltid stor støtte. Det er en støtte i hverdagen du alltid kan stole på. I tillegg setter jeg pris på responsen som finnes. Når jeg har forespørsler om justeringer og tillegg, gjør man alltid sitt beste for å løse disse ønskene.

Flex er enkelt å bruke, gir god oversikt og er et veldig godt verktøy som letter arbeidet mitt på en betydelig måte.

Hva er forventningene dine til Flex-systemet i fremtiden?

- At de vil fortsette å utvikle seg ut fra behovene som oppstår kontinuerlig. Målet vårt er å utnytte Flex-systemene enda større i fremtiden. Vi jobber for å kunne håndtere tilleggsinformasjon direkte gjennom systemet. Et konkret eksempel er at alle skal kunne søke permisjon gjennom systemet. Vi er på god vei, men prosessene vil bli rasjonalisert ytterligere, og Flex vil spille en viktig rolle der.

Om Tylö

Tylö AB er i dag verdens ledende produsent av stimulerende miljøer for badstue, dusj og dampbad. Tylö har et sterkt merke, betydelige markedsandeler og alle ressursene som kreves for fortsatt stabil vekst, og blir dermed en trygg partner for fremtiden. Suksesskonseptet er basert på å tilby kvalitetsprodukter som fremmer avslapning, glede og ekte badeglede. Eksport utgjør drøyt 75 prosent av den totale produksjonen og produktene markedsføres i mer enn 80 land på alle kontinenter. Tylös moderne produksjonsenhet ligger i Halmstad, og fabrikken dekker omtrent 30 000 kvadratmeter produksjonsareal. Mer info: https://www.tylo.no

Relaterte innlegg