Flex informerer, Flex programvare

Vi introduserer støtte for digitale håndbøker

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vi introduserer støtte for digitale håndbøker</span>

Vi har gleden av å meddele at vi har nå har fått støtt for digitale håndbøker, for mobil, nettbrett og PC. Relevante ansattopplysninger sendes automatisk over fra Flex HRM til personalhåndboken.

Med en digital personalhåndbok vil grunnarbeidet være gjort for deg. Du vil få tilgang til en oppdatert håndbok som inneholder de kapitler en håndbok bør inneholde. All relevant informasjon om arbeidsforholdet på ett sted. Ved å bruke basisinformasjon og legge til bedriftsspesifikk innhold og enker, kan ansatte finne all informasjon om arbeidsforhold via håndboken. Det er veldig enkelt å finne det du trenger. Hver håndbok består av kapitler som har en brukervennlig søkefunksjon og som forenkler jobben med å finne innholdet du trenger. Tilpass håndboken din ved å legge til dine egne interne regler og rutiner. Det er mulig å legge til egen tekst og lenker til for eksempel andre nettsider og videoer. Ved å bruke dette alternativet kan du tilpasse håndbøkene til akkurat din bedrift og de ansatte. Du kan ha flere innholdsadministratorer. Tilpasning av bedriftsspesifikk tekst kan enkelt legges til i løsningen.

Personalhåndbok - alltid oppdatert og tilgjengelig

Gjør informasjon lett tilgjengelig for ansatte og spar tid på administrasjon! Alle interne rutiner knyttet til arbeidsforholdet samles på ett sted. Lovtekst oppdateres av leverandør ved lovendringer og linker direkte til gjeldende paragraf i Lovdata. Et godt verktøy for alle ansatte, ledere og HR, og ikke minst for en nyansatt i bedriften.

HMS håndbok - fokus på strategi, forebygging og oppfølging

HMS håndbok - fokus på strategi, forebygging og oppfølging Alle interne rutiner knyttet til HMS samlet på et sted. Lovtekst oppdateres av leverandør ved lovendringer og linker direkte til gjeldende paragraf i Lovdata. Håndboken inneholder gode skjema som kan tilpasses bedriften. Et godt oppslagsverk for både ansatte, ledere og verneombud.  

Lederhåndbok - spill dine ledere gode!

Med en brukervennlig og oppdatert håndbok kan du beskrive ulike prosesser en leder har ansvar for og sikrer kvaliteten på oppfølgingen med godt malverk og tidsaktuell informasjon. Et nyttig verktøy for alle ledere - spesielt uerfarne ledere som ikke kjenner til bedriftens rutiner. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, dersom dette kan være interessant for din bedrift!

Relaterte innlegg