Pressemelding

Flex Applications blir en del av Visma-konsernet

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Applications blir en del av Visma-konsernet</span>

Det ledende programvareselskapet innen HR og lønn Flex Applications erverves av programvareselskapet Visma og fortsetter dermed sin vekstreise med nye eiere. Selskapet skal fortsatt drives selvstendig under eget navn.

Å bli en del av Visma var en strategisk beslutning med mål om å skape de beste forutsetningene for fremtidig utvikling, så valget er gjort med stor omtanke. Det forteller Björn Jareblad administrerende direktør i Flex Applications. - Flex Applications har vært drevet med suksess av samme eier i over tretti år og står nå ovenfor et generasjonsskifte. Det å bli en del av et større konsern ble et naturlig steg i selskapets videre reise. Gjennom årene har vi fått flere tilbud fra ulike aktører som har fulgt oss og notert seg vår fremdrift i markedet. Björn Jareblad forklarer hvorfor valget til slutt havnet på Visma: - Først og fremst handlet det om at Visma virkelig kan vår bransje. I tillegg er det en trygg og stabil aktør med fokus på langsiktighet som jeg har stor tiltro til. Dette er noe som vil være til fordel for oss og våre kunder.

Fortsetter under eget navn

Overtakelsen innebærer at Flex Applications’ eier nå overlater eierskapet til Visma konsernet. Bjørn Jareblad vil fortsette som administrerende direktør i de svenske selskapene. Veronica Tjomsland og Vegard Tjomsland fortsetter også som administrerende direktører i de nordiske selskapene. Det vil heller ikke være noen endringer i øvrig ledelse, personal eller kundeforhold. Flex Applications skal fortsatt driftes selvstendig under eget navn. Oppkjøpet ble gjennomført 1 november 2022.

Viktig steg i den nordiske satsingen

Flex Applications er i dag en av de ledende leverandørene innen nettbaserte personalsystemer i Sverige. I løpet av de siste ti årene har man åpnet kontorer i både Oslo og København for å ha større fokus på det nordiske markedet. Nå er man klar til å satse enda mer her. - Med vårt personalsystem Flex HRM har vi et utrolig sterkt produkt for konsern med datterselskaper i Norden, der du kan håndtere alt i ett og samme system på tvers av selskap- og landegrenser. Med Visma får vi en partner som i likhet med oss ønsker å investere og vokse i Norden. Sammen skal vi bli enda sterkere i det nordiske markedet, sier Björn Jareblad.

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare, for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. De forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. Konsernet er til sammen 13 500 ansatte som er dedikert til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika.

For mer informasjon, kontakt: Carola Lissel, Strategy Director – Sweden, +46 704 266 116, carola.lisell@visma.com Björn Jareblad, VD Flex Applications Sverige, +46 708 85 51 60, bjorn.jareblad@flexapplications.se Veronica Tjomsland, VD Flex Applications International, +47 41 21 46 47, veronica.tjomsland@flexapplications.no Vegard Tjomsland, VD Flex Applications Denmark, +47 41 35 54 73, vegard.tjomsland@flexapplications.no

Relaterte innlegg