Pressemelding

Flex Applications lanserer ny nettside og grafisk profil

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Applications lanserer ny nettside og grafisk profil</span>

Nye farger, ny logo og et nytt visuelt språk. Flex Applications oppdaterer nå sin grafiske profil for å tydeliggjøre sin identitet som et moderne og innovativt teknologiselskap. En splitter ny nettside gjør også sin debut.

Flex Applications er et svensk teknologiselskap som har bistått arbeidsgivere og ansatte med smidig og smart HR, ressursstyring og lønn i over tretti år. Nå lanserer de en ny grafisk profil for å tydelig kommunisere hvor selskapet står i dag. Alt fra logo til farger, visuelt språk og skrifter blir fornyet for å gjenspeile Flex Applications' identitet som et innovativt teknologiselskap. Det nye designet er utviklet i samarbeid med kommunikasjonsbyrået Think Happy Thoughts.

Lotta Erdtman, CMO hos Flex Applications:
– Etter langt og hardt arbeid har vi nådd frem til et endelig resultat som vi føler oss utrolig tilfredse og stolte av. Flex Applications er et fremoverlent selskap med en tydelig forpliktelse til å tenke innovativt og dristig når det gjelder vår produktportefølje. Nå har vi sørget for at dette også gjenspeiles i vår visuelle identitet.

Blå og rosa fargepalett

Begrep som "moderne" og "premium" har vært avgjørende nøkkelord i arbeidet med den nye logoen. Dette signaliseres gjennom både fargevalg og typografi, der det innledende F-et gir ordbildet sin egen personlighet.

Fargepaletten er også fullstendig erstattet med dempet blå og varm rosa som de primære merkevarefargene. Bildestilen kjennetegnes av dempede og harmoniske farger, motiver fra den nordiske naturen og en bred representasjon av mennesker når det gjelder yrke, alder og etnisitet. Avrundede hjørner brukes både i bilder og grafiske elementer. Det nye grafiske konseptet, "built by cells", henter inspirasjon fra Flex Applications' systemlogikk og brukergrensesnitt

Nettside bygget fra bunnen av

Den nye grafiske profilen rulles nå gradvis ut på alle Flex Applications-kanaler. I forbindelse med dette lanserer Flex også en ny nettside som ikke bare har det nye designet, men også er bygget opp fra bunnen av når det gjelder menyer og funksjoner. Målet har vært å tilby en tydeligere oversikt over selskapets tjenester og en mer brukervennlig opplevelse for besøkende. Arbeidet med den nye nettsiden er utført i nært samarbeid med det digitale byrået Invise.

Du finner Flex Applications' nye nettside med den nye grafiske profilen her.

Relaterte innlegg