Pressemelding, Flex programvare

Flex Applications og Winningtemp innleder samarbeid rundt målsetninger

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Applications og Winningtemp innleder samarbeid rundt målsetninger</span>

Hvordan trives egentlig de ansatte? Å få oversikt over ansattes trivsel og engasjement er viktigere enn noen gang – men kan lett bli en administrativ utfordring. Nå lanserer Flex Applications en integrasjon til Winningtemp som forenkler hverdagen for ledere og HR.

Hvordan sikrer du som arbeidsgiver at alle føler seg motiverte og engasjerte på jobben? Og vil de anbefale arbeidsplassen din til andre? Winningtemp har utviklet en AI-basert plattform som kontinuerlig sender pulsmålinger til ansatte – en rekke kjappe spørsmål om temaer som arbeidsglede, lederskap og lagånd. Svarene er samlet og deretter visualisert i lettfattelige grafer. Med den nye integrasjonen mellom Flex Applications og Winningtemp sine plattformer har målet vært å ta fleksibilitet og oversikt til neste nivå. Dette ved å gjøre resultatene av pulsmålingene tilgjengelige i dashbordet, et digitalt instrumentpanel for HR nøkkeltall som er en del av Flex HRM personellsystem. Alt som trengs er et par raske knappetrykk.

Linda Tesell, Product Manager på Flex Applications, tar i mot partnerskapet med Winningtemp med åpne armer:

– Stadig flere bedrifter oppdager fordelene ved å bruke pulsmålinger som en del av å engasjere og beholde sine ansatte. Vi er derfor veldig glade for samarbeidet med Winningtemp, som er en aktør helt i front på dette feltet. Hos Flex Applications har vi også som ambisjon å tilby våre kunder alt de trenger til HR-arbeidet i én helhetlig løsning – sammen med Winningtemp tar vi nå enda et steg på den veien.

Jacob Österberg, VP Corporate Development i Winningtemp, ser også frem til samarbeidet med Flex Applications:

– Vi er veldig stolte av samarbeidet med Flex Applications! Som ledere innen HRM brenner de for å forstå kundenes behov – både nå og i fremtiden. Ved å slå sammen Winningtemps banebrytende AI-analyse med Flex Applications detaljerte arbeidsstyrkedata, åpner vi opp en verden av muligheter for HR-ledere. Nå kan felles kunder ta kritiske beslutninger med presisjon til rett øyeblikk, takket være vårt dynamiske partnerskap.

Full kontroll på pulsmålinger, sykefravær og andre HR-nøkkeltall – alt på samme sted

Fordelene med integrasjonen er flere: du får en perfekt oversikt uten å måtte logge inn på flere ulike grensesnitt, og med en automatisk synkronisering mellom systemene kan du stole på at dataene dine alltid er oppdatert og korrekt. Men ikke nok med det, løsningen åpner også for nye måter å koordinere ulike typer nøkkeltall – som igjen kan føre til verdifull innsikt. Linda Tesell: – Den store fordelen er at man kan samle data og grafer fra både pulsmålinger og ulike typer HR-nøkkeltall, som sykefravær og personalomsetning, i ett og samme grensesnitt. Når personalets trivsel settes i forhold til andre nøkkeltall, er det da det begynner å bli skikkelig interessant.

Om Winningtemp

Winningtemp er et svensk innovasjonsselskap med en klar ambisjon om å skape velstående og effektive organisasjoner. Basert på 600 vitenskapelige studier hjelper den AI-baserte plattformen HR-team og ledere med å visualisere de ansattes arbeidssituasjon i sanntid og handle proaktivt basert på innsikt som styrker medarbeidernes engasjement. I dag leverer Winningtemp målbare endringer til over 1200 selskaper i mer enn 20 land.

Relaterte innlegg