Alle nyheter, Flex informerer, Flex programvare

Flex HRM Travel – GPS basert reiserute

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex HRM Travel – GPS basert reiserute</span>

Som et komplement til reiseregningen og kjøreboken har modulen Flex HRM Travel en GPS basert reiserute registrering i HRM Mobile. En enkel og smart måte for deg å holde orden på hvor langt du har kjørt og hvor lang tid bilreise din tok. Konsentrer deg på bilkjøringen så beregner Flex HRM Travel ut din reise automatisk.

Det er bare å sette deg i bilen og starte den GPS baserte reiseruten, da vil du hele tiden ha mulighet til å se din posisjon på kartet i mobilen. Du kan også oppgi reisens formål, kontering og hvilken bil du reiser med. Når du har nådd din destinasjon og stoppet den GPS baserte reiseruten har du mulighet til å legge til utlegg og fullføre din reiseregning. Hvis du derimot velger å fullføre reiseregningen din senere vil det vises et symbol under reiseregningen eller i kjøreboken. Symbolet viser at det finnes en GPS basert reiserute registrert. Lettere enn dette kan det knapt bli!

Relaterte innlegg