Pressemelding

Gasellebedrift for andre år på rad!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Gasellebedrift for andre år på rad!</span>

Flex Applications International er en gasellebedrift for andre år på rad!

Gasellebedrifter er Norges raskest voksende og mest lønnsomme bedrifter. "Vi er stolte av denne prisen fra Dagens Næringsliv. Dette er en bekreftelse på at vi gjør ting riktig. Flex Applications International ønsker å kunne tilby våre kunder det beste HRM-systemet på markedet og vi ser stor vekst de neste årene gjennom nyutvikling og rekruttering av flere dyktige medarbeidere, som sammen med oss ​​ønsker å jobbe målrettet, for å nå våre mål" -Veronica Tjomsland , Daglig leder i Flex International.

Hva er kriteriene for å bli en Gaselle?

Gaselle er Dagens Næringslivs årlige prestisjetunge tittel, og ikke minst en pris til bedrifter som er i betydelig vekst. Dagens Næringsliv utnevner norske gaseller hver høst sammen med sine samarbeidspartnere. Flere vilkår må være oppfylt for å oppnå gasellestatus. Bedriften skal blant annet ha minst doblet omsetningen de siste fire årene. Samtidig skal selskapet ikke ha hatt negativ vekst i løpet av ett enkelt år og det samlede bedriftsresultatet i perioden skal ha vært positivt.

Gasellebedriftene har det Dagens Næringsliv kaller ekstrem vekst. Kun en liten brøkdel av landets bedrifter klarer å bli gaseller. Avisen viser til at det i hovedsak er små og mellomstore bedrifter som blir gasellebedrifter – disse bedriftene har stor betydning for norsk økonomi. De står blant annet for en stor del av den samlede sysselsettingsveksten i norsk næringsliv og også for en stor del av omsetningsøkningen.

Gasellebedrifter skal ha:

  1. Levert et godkjent årsregnskap
  2. Minst fordoblet omsetningen på fire år
  3. Omsetning på over en million kroner første året
  4. Positivt samlet driftsresultat
  5. Unngått negativ vekst
  6. Vært et aksjeselskap

 

Relaterte innlegg