Alle nyheter, Flex informerer, Flex programvare

Bedre og enklere lønnsoppgjør!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Bedre og enklere lønnsoppgjør!</span>

Med tillegget Lønnsoppgjør i Flex HRM Employee får du støtte under hele prosessen med lønnsoppgjøret. Fra opprettelse av potter og ledernes arbeid med å sette ny lønn, til granskning og godkjenning av lønn og tilslutt iverksettelse og eksport til lønnssystemet. Flex HRM gjør arbeidet med lønnsoppgjøret lekende lett. 

Fleksibelt

Du kan selv velge hvilke granskningssteg du vil ta i bruk og skreddersy tilgangen for de forskjellige rollene i organisasjonen.

Smart kontroll- og oppfølgingsverktøy

Flex HRM hjelper deg med å holde orden slik at fagforeningenes krav til minste lønnsøkning blir overholdt og at organisasjonenes budsjett for lønnsoppgjør ikke blir overskredet. Du kan også enkelt sammenligne lønnsnivåene mellom menn og kvinner og hvordan dette blir påvirket av lønnsoppgjøret. Dette er et fint verktøy for bedrifters arbeid for likestilt lønn.

Brukervennlig

Et intuitivt grafisk grensesnitt gjør det enkelt å se hvilke stadie lønnsoppgjøret befinner seg i og hvilke moment som gjenstår. Dette gjør lønnsoppgjøret både enklere og bedre!

Relaterte innlegg