Flex informerer

Bjørn Jareblad blir ny administrerende direktør i Sverige

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Bjørn Jareblad blir ny administrerende direktør i Sverige</span>

Miran Dennerqvist og Bjørn Jareblad Den 1 september trer Miran Dennerqvist av tronen som konsernsjef på Flex Applications i Sverige og gir stafettpinnen videre til Bjørn Jareblad.

Bjørn Jareblad har vært i personalsystemsbransjen siden 1989 og har gått gjennom et antall generasjonsskifter innenfor dette feltet. Han var med og bygde opp Carat Løn og har jobbet med blant annet SPCS, Visma og SoftOne som samarbeidspartnere. Gjennom de siste 11 årene har Bjørn har vært visedirektør og salgssjef på Flex.

Bjørn vokste opp i Motala, der han er veldig engasjert i den lokale idretten. Selv driver han med tennis, vindsurfing og enduro på fritiden. Å ha vært med og utviklet Flex Applications til det selskapet som det er i dag har vært veldig stimulerende syns Bjørn. Han fortsetter:

-Jeg er stolt over det jeg har fått være en del av og jeg skal sørge for å bevare selskapets ånd videre inn i fremtiden. Miran og jeg har hatt et enestående samarbeid de siste 11 årene og det kommer vi til å fortsette å ha. Nå bytter vi helt enkelt stilling og fortsetter vår flexreise sammen med våre fantastiske medarbeidere. I denne typen bransje er det en fordel med erfaring. Jeg kan sette meg inn i både medarbeidernes og kundenes situasjon på en helt annen måte ettersom jeg har jobbet innenfor dette feltet såpass lenge. Utfra den erfaringen tror og håper at jeg kan kan bidra med noen kreative løsninger for selskapet.

Miran Dennerqvist grunnla Flex Applications i 1990, eller Miranda Software som det het på den tiden.

-Jeg har drevet selskapet i tre tiår og nå når jeg fyller 65 føles det riktig å trappe ned litt. Jeg kommer til å fortsette å være her, men det blir som visedirektør. Nå skal jeg fokusere på det området jeg brenner for, nemlig videreutviklingen av våre programvarer. Jeg har veldig tro på Bjørn og vet at han kommer til å forvalte selskapet på en god måte.

Relaterte innlegg