Pressemelding

Ny Administrerende direktør for Flex Applications AB

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ny Administrerende direktør for Flex Applications AB</span>

Visma-selskapet Flex Applications AB får ny administrerende direktør den 1. august, da Jane Lundgren Ericsson tar over etter Björn Jareblad.

Flex Applications, et programvareselskap med HRM-løsninger for store og mellomstore svenske og nordiske bedrifter, med brukere i Norge, Sverige, Danmark og Finland, ble kjøpt opp av Visma i november 2022. Etter oppkjøpet har selskapet fortsatt å drives som eget selskap og administrerende direktør endrer ikke den strategien.

– Björn har sammen med ledergruppen for Flex gjort en fantastisk jobb som nytt selskap i Visma-gruppen. Deres fokus på fortsatt vekst og lønnsomhet sammen med det store engasjementet til de ansatte har imponert oss stort, sier Carola Lissel, styreleder i Flex Applications og forretningsområdedirektør i Visma.

– Jeg har vært med i Flex i 15 år og har vært med på en fantastisk reise sammen med bedriften og alle som jobber her. Det er nå på tide for meg å ta neste steg og jeg føler meg trygg på at selskapet vil fortsette å utvikle seg på beste måte sammen med Visma, sier Björn Jareblad.

Den nye administrerende direktøren i selskapet blir Jane Lundgren Ericsson, nåværende administrerende direktør i Visma Finance AB. Jane har vært en del av Visma Finance siden 2019 og har lang og solid erfaring innen både lederskap og kundeorientert forretnings- og produktutvikling. Hun får nå ansvaret for hele Flexkonsernet med totalt 140 ansatte.

– Å overta stafettpinnen fra Björn Jareblad føles utrolig morsomt og spennende. Flexløsninger innen personaladministrasjon er velkjente og populære i markedet og jeg ser frem til å utvikle det videre sammen med selskapets ansatte, sier Jane Lundgren Ericsson. Dette betyr at Visma Finance AB også får en ny administrerende direktør ettersom Jane overlater til Adonis Catic. Adonis har vært en del av Visma Finance AB siden oppstarten i 2018 og vil kombinere administrerende direktør-rollen med sin nåværende rolle som finansdirektør.

Om Flex Applications

Flex Applications ble grunnlagt i 1990 og har hovedkontor i Örebro med virksomhet flere steder i Sverige så vel som i Oslo. Selskapet tilbyr programvare med fokus på personaladministrasjon for store og mellomstore private bedrifter i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare i skyen, med en omsetning på 2,06 milliarder euro i 2022, 14 000 ansatte og 1,4 millioner kunder i Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere arbeidet til bedrifter og organisasjoner av alle størrelser, muliggjør vi et mer effektivt og velstående samhold.

Relaterte innlegg